Horoscopul zilei de 17 octombrie 2019

Berbec

Capacitatea de comunicare de care dai dovadă astăzi va uimi pe toată lumea. Entuziasmul tău caracteristic și pofta de socializare te vor ajuta să legi cu ușurință noi relații de prietenie.

Taur

Astăzi vei avea parte de dialoguri pe teme financiare și nu este exclus să-ți amintești de niște facturi restante sau de o datorie pe care va trebui să o returnezi cât mai rapid.

Gemeni

Ești energică, plină de viață, cu chef de socializare, iar imaginația și creativitatea ta vor atinge cote înalte. Profită pentru a te pune în valoare!

Rac

Nu te simți în largul tău și ai tendința de a evita dialogurile cu cei din jur. Nevoia de a sta tu cu gândurile tale este mare, dar folosește-te de moment pentru a purta dialoguri cu tine însăți și a-ți răspunde la întrebări.

Leu

Azi ai putea avea parte de un dialog cu un prieten sau cu o persoană din anturajul apropiat care te va pune pe gânduri. Nu este exclus să afli un secret!

Fecioară

Azi ai putea purta niște dialoguri importante, chiar decisive, cu o persoană care reprezintă o autoritate în viața ta, posibil să fie vorba de părinți sau de șefi, ed superiorii ierarhici.

Balanţa

Este o zi favorabilă fie să pleci într-o călătorie, fie să-ți planifici o vacanță în străinătate. Poți avea parte de dialoguri intense legate de niște principii personale pe care cei din jur vor să le înțeleagă sau să le schimbe, de la caz la caz.

Scorpion

Te agiți în legătură cu o sumă de bani, posibil să fie vorba de niște drepturi bănești care-ți revin ca moștenire sau în urma unor servicii prestate. Comunicare foarte bună cu partenerul de viață, cu șanse de împăcare în cuplurile unde au fost tensiuni în ultima perioadă.

Săgetător

Pregătește-te să ai parte de un dialog incitant, poate și ușor tensionat, cu persoana iubită. Dacă ai de negociat sau semnat contracte, parteneriate, astăzi va fi o zi excelentă.

Capricorn

La locul de muncă poți avea parte de dialoguri lămuritoare, posibil și tensionate, cu colegii sau superiorii. Încearcă să nu arunci vorbe acide pe care ulterior să le regreți!

Vărsător

Este o zi favorabilă activităților artistice și poți avea succes în această zonă din plin. Imaginația și creativitatea vor fi la cote înalte. Posibile dialoguri în urma cărora să clarifici o situație cu personaa iubită sau cu copiii.

Peşti

Membrii familiei pot insista să lămurească cu tine o situație care vizează fie activitățile casnice, fie regimul unei locuințe, unui bun de patrimoniu, moștenire. Te sfătuim să dai dovadă de tact și diplomație dacă vrei să obții avantaje pentru tine.