Horoscopul zilei de 17 octombrie 2018

Berbec

Zi plină de surprize pentru tine. Unele mai bune, altele mai puțin bune. Cert e că aveai nevoie de puțină adrenalină în viață, pentru că zilele trecute au fost destul de plictisitoare. Uite că azi astrele ți-au oferit exact ceea ce îți doreai în secret.

Taur

Azi trebuie să te pui pe tine pe primul plan și să-i lași pe ceilalți să-și rezolve singuri problemele. Toată lumea profită de pe urma bunătății tale și a faptului că nu știi cum să refuzi, dar uite că azi a venit momentul să înveți să spui și NU. Ai prea multe de rezolvat!

Gemeni

Sărbătorești ceva sau participi la un eveniment în cadrul căruia se sărbătorește ceva. Oricum ar fi, azi o să râzi mult, o să socializezi, o să cunoști oameni noi și asta e tot ce contează. Ziua de azi e pur și simplu ca o gură de aer proaspăt. Aveai nevoie de starea asta!

Rac

Ai așteptări mari de la o persoană, dar nu-ți dai seama, din păcate, că persoana aceasta nu e deloc dispusă să se schimbe. Va trebui să renunți, într-un final, dar astăzi încă mai speri că tu poți face diferența în viața acestui om. Din păcate gândurile tale pozitive sunt în zadar.

Leu

Te pregătești de un drum, de o vacanță sau poate de un drum în interes de serviciu. Ceea ce nu știi tu încă, dar s-ar putea să afli în curând, e că ziua de azi nu e deloc favorabilă planurile. S-ar putea amâna tot, așa că nu-ți face speranțe prea mari.

Fecioară

Azi va trebui să rezolvi niște chestiuni financiare rămase restante deja de prea mult timp. Nu va fi ușor, nu va fi plăcut, dar nu are cine să se ocupe de asta, până la urmă e problema ta. Cere ajutorul cuiva dacă vrei să-ți fie mai ușor.

Balanţa

Te bucuri mult azi pentru că afli o veste excelentă legată de viitorul tău financiar. Partenerul de cuplu sau cineva din familie îți oferă și o idee bună de investiție, așa că totul pare că merge strună, în sfârșit!

Scorpion

E o zi bună pentru investiții, fapte bune, returnat împrumuturi sau plătit rate. Azi vei da bani, dar îi vei da pentru lucruri care contează, care sunt importante pentru tine. Oricum, la ce noroc ai avut zilele acestea, banii s-ar putea întoarce la tine mai repede decât îți imaginezi.

Săgetător

O zi excelentă, marcată de o bună comunicare cu toți cei din jur. În sfârșit reușești să închei un conflict mai vechi cu cineva, ajungi pe aceeași lungime de undă cu familia și totul pare că merge minunat în viața ta.

Capricorn

Azi te vei bucura de niște roade. Ar putea fi roadele unui proiect la care ai muncit multă vreme, ar putea fi altceva, cert e că obții laude, recunoaștere și poate chiar beneficii materiale de pe urma unui lucru pe care l-ai făcut în urmă cu ceva timp.

Vărsător

O zi bună în care latura sentimentală va fi în prim plan. Ai mici probleme de comunicare cu partenerul de cuplu, dar faptul că amândoi vă doriți să le depășiți cu bine este de bun augur, pentru că vă veți consolida relația și mai mult.

Peşti

Azi trebuie să rezolvi urgent ceva ce ai tot amânat. N-o să fie deloc plăcut, pentru că exact de-asta ai tot amânat lucrurile, însă nu vei avea de ales. Măcar data viitoare ar trebui să știi că nu e bine să lași pe mâine ce poți face azi.