Horoscopul zilei de 17 octombrie 2017

Berbec

Astăzi s-ar putea să te trezești în mijlocul unei situații neplăcute, din cauza unei persoane de la locul de muncă. Din păcate nu prea ai cum să scapi repede din această situație, dar chiar dacă nu e prea confortabilă pentru tine, să știi că ai putea învăța anumite lucruri din ea.

Taur

Încerci să-ți dai seama azi dacă sentimentele pe care o persoană ți le-a mărturisit sunt adevărate sau nu. Simți că ceva ar putea fi necorespunzător în relația voastră, în neregulă, așa că o să pui multe întrebări și o să sapi adânc pentru a afla informațiile care te interesează.

Gemeni

Ziua de azi îți cam taie din entuziasm pentru că vei avea foarte mult de muncă și s-ar putea ca recompensele să nu fie deloc pozitive. Adică e posibil ca efortul tău să nici nu fie remarcat, ceea ce te-ar putea scoate puțin din starea actuală și te-ar putea enerva destul de rău.

Rac

Descoperi azi că lucrurile stăteau exact cum îți imaginai tu, deși nu ai avut curaj să vorbești cu nimeni despre asta până acum. Oricum, toate presupunerile îți vor fi confirmate, așa că de acum poți fi sigură de lucruri și poți vorbi și cu alții pe acest subiect.

Leu

Ziua de azi îți aduce informații preționase cu privire la starea ta de sănătate. E foarte posibil să afli vești bune, vești care să te bucure nespus de mult și pe care să vrei să le împărtășești imediat și cu cei din jur. Starea ta psihică se ameliorează și ea.

Fecioară

Ai o zi bună, care culminează cu o veste bună primită la serviciu. Poate chiar una excelentă, dacă e să ții cont de situația ta actuală de la locul de muncă. Partea și mai bună este că odată cu această veste vor venii și banii, pentru că până la urmă asta îți doreai de fapt, o mărire de salariu.

Balanţa

Bucură-te de o zi absolut perfectă din punct de vedere al relațiilor și al comunicării. Comunici perfect atât cu șefii cât și cu apropiații, ideile tale sunt înțelese exact așa cum trebuie și s-ar putea să primești și niste laude la locul de muncă din această cauză. Bravo ție, să tot ai astfel de zile!

Scorpion

Azi ieși din carapacea ta și te deschizi în fața unei persoane, arătându-i latura ta sensibilă, temătoare, fragilă. Este o parte din tine pe care nu o lași vizibilă prea des, astfel încât o să simți chiar și tu un sentiment plăcut de ușurare după ce vei avea această discuție.

Săgetător

Ziua de azi vine cu noutăți pe plan sentimental în viața ta, noutăți la care nici tu nu te așteptai, dar pe care le primești cu inima deschisă. E foarte posibil ca azi să faci primii pași spre o relație de lungă durată, chiar dacă nu neapărat una amoroasă de lungă durată, cu siguranță una de prietenie.

Capricorn

În sfârșit, dragă Capricorn, de astăzi se schimbă lucrurile în viața ta, în plan profesional. Șefii își dau seama că ai avut dreptate în tot acest timp în care ai insistat cu anumite lucuri, dar chiar dacă te așteptai la scuze, acestea nu se vor materializa. Bucură-te totuși că primești confirmarea faptului că ai avut dreptate.

Vărsător

Ziua de azi îți aduce energie și bună dispoziție, elemente de care aveai mare nevoie în ultima perioadă, mai ales în plan profesional, unde nu mai aveai nicio speranță că lucrurile vor reveni la normal. De azi, o să începi să vezi alfel totul și s-ar putea ca și banii să apară în viața ta sub forma unei măriri de salariu sau al unui bonus.

Peşti

Ziua de azi îți aduce dragoste! Dragoste și fluturași în stomac, sentimente pe care nu le-ai mai trăit de multă vreme și cărora le duceai lipsa. Dar uite că astrele îți fac o surpriză frumoasă și că, în sfârșit, răsare soarele și în viața ta amoroasă!