Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019

Berbec

Fii atentă la oportunitățile care apar în jurul tău și profită la maxim de fiecare dintre acestea pentru a le valorifica și a le transforma în surse de venit.

Taur

Simți nevoia să faci anumite schimbări în viața ta, în special pe parte personală, în relația de cuplu sau cea cu prietenii.

Gemeni

Te bucuri de toți prietenii în jurul tău și comunici de minune cu aceștia. Spre seară este posibil să fii învitată la un eveniment sau petrecere unde-i vei acapara pe toți cu exuberanța ta.

Rac

Aoi grijă ce faci și pe unde-ți pui portofelul, actele și banii. Există riscul de a avea parte de conflicte cu legea sau cu unele reguli. Supune-te interdicțiilor și restricțiilor!

Leu

Este o zi prielnică să pui la cale niște demersuri care privesc străinătatea. Fie este vorba de a te muta dincolo de granițe, fie de a demara un proiect legat de o persoană aflată în străinătate. Poți primi vești de peste hotare.

Fecioară

Încearcă să-ți ții gura închisă astăzi și să nu faci confesiuni, nici intime, nici profesionale celor din jur. Dezvăluirile te pot afecta mai târziu.

Balanţa

Vești bune pot sosi din sectorul profesional. Chiar dacă este duminică, poți afla din surse neconvenționale  că ți se aprobă un proiect important sau căvprimești fondurile necesare pentru a demara un proiect pe care-l aveai în așteptare.

Scorpion

Poți primi o veste bună legată de partener sau acesta îți va face o surpriză memorabilă. Vei încheia ziua cu un zâmbet larg pe buze.

Săgetător

Vei participa la un eveniment sau vei merge într-o scurtă călătorie unde vei avea ocazia să întâlnești o persoană specială care să-ți schimbe viața sau, cel puțin, parte din principii.

Capricorn

Este o zi importantă din punct de vedere sentimental. Fie îți întâlnești jumătatea, fie vei oficializa relația în care ești.

Vărsător

Cumperi biletele sau programezi o călătorie mult așteptată sau, poate, chiar este momentul să-ți faci bagajele și să începi săptămâna cu o vacanță mult visată.

Peşti

Trebuie să ai mare grijă cu cine vorbești astăzi și ce secrete îi dezvălui, căci s-ar putea să ai parte de o persoană invidioasă care să te rănească ulterior.