Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2018

Berbec

Așteptai ziua asta liberă ca o gură de aer proaspăt. Ai nevoie de relaxare, pentru că ai muncit mult în ultima perioadă, însă s-ar putea să apară ceva și azi, și planurile tale să se spulbere pur și simplu...

Taur

Încearcă să nu uiți că azi e o zi de week-end, iar tu ai nevoie de relaxare. Dacă o să continui să muncești și sâmbata, la fel ca-n timpul săptămânii, sunt șanse mari să ajungi la epuizare.

Gemeni

Bucură-te de această zi, pentru că meriți să petreci și tu mai mult timp de calitate alături de cei dragi. Încearcă să uiți de muncă și să te bucuri de orice altceva îți face plăcere. E o zi bună pentru călătorii.

Rac

Astăzi, mai mult ca oricând, ar trebui să-ți dedici această zi. În ultima perioadă, stresul a pus stăpânire pe tine, iar asta nu-ți face deloc bine, nici psihic, nici fizic. Uită de tot și răsfață-te așa cum vrei.

Leu

Azi e o zi bună pentru întâlniri și pentru socializare, așa că bucură-te de timpul petrecut în compania persoanelor dragi ție. Ieși cu prietenii, mergi la un film, fă exact ce simți, cum simți. O să ai timp de lucrurile casnice și altă dată.

Fecioară

S-ar putea să întâmpini o mică problemă azi, dar până la prânz o poți rezolva cu ajutorul unei persoane apropiate. După prânz, o întâlnire ți-ar putea schimba total ziua, poate chiar week-end-ul.

Balanţa

Bucură-te de tot ce ți se întâmplă azi, pentru că astrele îți scot în cale numai persoane dragi, îți dau energie pozitivă pentru a te reîncărca și te susțin în orice ți-ai propune. O să-ți placă ziua asta, o să te simți minunat.

Scorpion

Astăzi te vei apropia mai mult de partenerul de cuplu, iar legătura voastră se va consolida. Petreceți momente romantice împreună și vă faceți tot felul de promisiuni. Dacă nu ai un partener de cuplu, azi ar putea să apară o persoană interesantă în aria ta de interes.

Săgetător

Influența lui Mercur retrograd începe să se simtă, iar azi nu ai cea mai bună zi. Încearcă să nu îți iei angajamente pe termen lung, să nu faci promisiuni sau să semnezi ceva. Chiar dacă e sâmbătă, și șansele sunt slabe, trebuie să știi asta de la început.

Capricorn

Azi e o zi bună pentru socializare, dar ai grijă cu cine socializezi. Ar putea să apară mici conflicte în cercul tău de prieteni, iar tu ar fi bine să nu te implici. Încearcă să eviți orice ceartă, iar dacă asiști la un astfel de moment, mai bine te retragi delicat.

Vărsător

Orice ai face azi, nu relua legături amoroase din trecut și nu te lăsa sedusă de persoane noi. Nu e un moment bun nici pentru început relații, nici pentru aventuri. Concentrează-te pe relaxare și ai grijă, dacă ești într-o relație, pentru că ar putea să apară conflicte.

Peşti

Bucură-te de ziua de azi pentru că nu vei mai avea prea curând o zi atât de liberă. Fă exact ceea ce îți place, ceea ce te relaxează, uită de responsabilități și probleme. Azi e o zi perfectă pentru petrecut acasă, citind o carte bună sau urmărind un film interesant.