Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2017

Berbec

Un eveniment neasteptat din cursul diminetii determina mari schimbari in programul tau. Cu prilejul unui drum in interes personal, s-ar putea sa intalnesti o persoana importanta, care iti va fi de mare folos pentru reusita unei afaceri. Evita speculatiile de orice fel, mai ales cele financiare, si nu te grabi in luarea deciziilor importante.

Taur

Au loc schimbari benefice in domeniul profesional si pe plan social. Metodele pe care le aplici nu sunt bine primite de cei din jur, dar se dovedesc eficiente. Petreci dupa-amiaza impreuna cu prietenii. Incearca sa nu neglijezi familia.

Gemeni

Un barbat mai in varsta te ajuta sa rezolvi o problema de natura sentimentala. Pentru aceasta, insa, este recomandabil sa ai incredere in sfaturile lui si sa-ti temperezi orgoliul. Seara s-ar putea sa afli despre problemele de sanatate ale unei cunostinte.

Rac

In prima parte a zilei, esti hotarat sa rezolvi o problema financiara care te framanta de mai mult timp. Daca ti se propune asocierea intr-o afacere, te sfatuim sa nu o refuzi. Cu un mic efort si cu riscuri minime, poti obtine un beneficiu important pentru bugetul familiei. Tine cont si de sfatul partenerului de viata.

Leu

Se pare ca astazi nu ai spor, pentru ca iti lipseste simtul practic. Incearcasa nu fortezi lucrurile si sa te dedici unor activitati de rutina. Daca ai planificat sa pleci intr-o deplasare in interes de afaceri, ar fi mai bine sa o amani.

Fecioară

Sunt favorizate relatiile de colaborare. Activitatile incepute astazi au mari sanse de reusita. Aveti succes in afaceri si puteti rezolva problemele financiare ale familiei. Evitati speculatiile de orice fel, mai ales cele financiare!

Balanţa

Esti intr-o forma intelectuala foarte buna si in relatii excelente cu colaboratorii. Ai sanse de reusita in toate activitatile legate de familie si camin. Iti recomandam sa iti stabilesti clar prioritatile si sa te organizezi riguros. Tine cont de parerile partenerului de viata.

Scorpion

Nu iti asuma nici un risc. Datorita hipersensibilitatii pe care o resimti, nu esti in cea mai buna forma fizica si intelectuala. Evita disputele cu o persoana mai in varsta, care are de gand sa-si impuna punctul de vedere intr-o problema de afaceri!

Săgetător

Daca nu iti stapanesti nervozitatea, risti sa ai probleme la locul de munca si in relatiile cu partenerul de viata. Cauza pare sa fie un esec in afaceri si pierderea unei sume de bani. Pastreaza-ti calmul! O disputa cu partenerul de viata ar putea sa duca la gesturi necontrolate din partea dumneavoastra si la deteriorarea relatiilor.

Capricorn

In cursul diminetii, survin evenimente neprevazute care iti dau planurile peste cap. Nu este un moment prielnic pentru demararea unei afaceri. Risti sa suferi un esec care te poate descuraja. Tine cont de sfaturile unei persoane mai in varsta!

Vărsător

In prima parte a zilei, s-ar putea sa resimti o stare de confuzie si o hipersensibilitate care iti pot afecta relatiile cu prietenii. Nu lua decizii importante in activitatea profesionala si in afaceri. Tine cont de sfaturile unei rude mai in varsta. Intuitia nu te ajuta astazi.

Peşti

Iti schimbi programul in urma unei hotarari pe care o iei in cursul diminetii. Un prieten iti solicita sprijinul intr-o problema de sanatate, iar tu accepti fara ezitare. In partea a doua a zilei, te ocupi de rezolvarea unei probleme financiare. Evita speculatiile de orice fel.