Horoscopul zilei de 17 martie 2020

Berbec

Se întrevăd conflicte legate de sectorul profesional, conflicte cu autoritățile, cu șefii și este de preferat să se evite temele sensibilie și încălcarea oricăror reguli și legi.

Taur

S-ar putea să fii tensionată în legătură cu niște cursuri, seminarii pe care nu știi cum să le onorezi, nu te poți concentra să înveți, nu ești pregătită pentru evaluare.

Gemeni

Se întrevăd probleme financiare legate de un bun de patrimoniu, moștenire, credit, îmrumut, partaj sau poate fi vorba de conflicte cu partenerul de viață din cauza banilor.

Rac

Relația cu partenerul de viață sau cu colaboratorii și asociații este mult încercată astăzi și există riscul de a apărea o ruptură. Evită discuțiile în contradictoriu și pe cât posibil nu lua decizii radicale și majore.

Leu

La locul de muncă stresul va fi mare și cu greu vei reuși să faci față cerințelor, responsabilităților, programului și sarcinilor multiple.

Fecioară

Dacă te afli într-o relație la început s-ar putea ca atitudinea ta rece și refractară să îndepărteze persoana de alături. Încearcă sp lași garda jos și să fii mai aproape de nevoile celuilalt.

Balanţa

Posibil să te trezești cu niște defecțiuni în casă sau să fii nevoită să repari ceva mai vechi, ceva ce ai amânat și acum nu se mai poate. Atenție la conflictele cu rudele, cu părinții.

Scorpion

Ești foarte agresivă în comunicare și nu suporți să ți se facă reproșuri sau să ți se aducă contraargumente. Ar trebui să înveți arta dialogului! Vei obține mai ușor ceea ce ai nevoie!

Săgetător

Se întrevăd nemulțumiri financiare și este foarte probabil să fii nevoită fie restricționezi cheltuielile. Atenție în ce-ți investești banii! Există riscul de a-i pierde!

Capricorn

Este o zi dificilă și bulversantă pentru tine. Luna îți traversează semnul, însă aspectele sunt tensionate și pot naște conflicte interioare, dar și cu cei din jur. Evită să te impui!

Vărsător

Ai grijă la niște probleme de sănătate mai vechi care se pot reedita acum și-ți pot da bătăi de cap! Odihnă și prevenție!

Peşti

Relația cu un prieten este pe muchie de cuțit. Fără menajamente vei spune în față ce ai de spus și te atenționăm că poți rupe legătura și poți anula niște planuri.