Horoscopul zilei de 17 martie 2019

Berbec

Este o zi bună pentru activități sportive, recreative și chiar de creație. Unii nativi vor avea chef de distracție, de petreceri, iar cei care participă la competiții, concursuri vor avea șanse mari de câștig.

Taur

Poți fi stresată, dezamăgită, uimită de niște vești pe care le primești din partea unor membri ai familiei. S-ar putea să fie nevoie de ajutorul și devotamentul tău, prin urmare nu-ți face prea multe planuri pentru astăzi.

Gemeni

Poți avea parte de experiențe deosebite în deplasările pe care le întreprinzi astăzi și nu este exclus să-ți ridici niște semne de întrebare. Ești pe drumul cel bun sau nu? Fără îndoială, ne referim la sensul figurat al întrebării. Comunicare excelentă cu cei din jur.

Rac

Evită să te implici în contexte financiare care presupun un grad de risc, indiferent cât de nesemnificativ ar putea părea la prima vedere. S-ar putea să pierzi o sumă de bani sau să fii înșelată, furată.

Leu

Începi să te repui pe picioare, să te simți mai bine și să fii mai încrezătoare în propriile tale forțe. Ești dispusă să ieși la întâlniri cu prietenii, să participi la evenimente în familie și chiar să mergi la petreceri.

Fecioară

Poți avea parte de evenimente care să-ți pună la încercare nervii și nu este exclus să cedezi tensiunii. Evită activitățile riscante și care implică adrenalină. Unele principii de viață se pot răsturna în urma unor evenimente neașteptate.

Balanţa

Poți intra în conflicte de principii cu prietenii și nu este exclus să devii agresivă în limbaj și chiar să ameninți (sau să fii amenințată) cu încheierea relației. Atenție și la dialogul cu persoana iubită care poate fi tensionat!

Scorpion

Nu este cel mai oportun moment pentru a încerca să te afirmi într-un context profesional, prin urmare amână orice fel de întâlnire cu partenerii de afaceri, asociații și colaboratorii, chiar și dacă este vorba de o cafea și discuții lejere ca între prieteni.

Săgetător

Ai putea primi vești de la o persoană dragă aflată în străinătate și chiar o invitație pentru a călători peste hotare. Moment bun de mobilizare psihică.

Capricorn

Își faci griji cu privire la bani. Situația financiară este destul de fluctuantă și din cauza asta s-ar putea să fii nevoită să amâni achiziționarea unor bunuri pentru locuință pe care le aveai planificate. Atenție la conflictele legate de bani care pot apărea cu partenerul de viață!

Vărsător

Este posibil să ai parte de tot feluri de dialoguri ciudate, neconvenționale cu cei din jur. Te poți întâlni cu persoane pe care altă dată le-ai evitat, însă acum, brusc, pare că-ți dorești să reiei o legătură.

Peşti

Te sfătuim să ai mai multă grijă la sănătate și să eviți cu orice preț contextele stresante și dialogurile cu persoane irascibile, mai ales dacă ai probleme cu tensiunea sau alte afecțiuni cardiovasculare cronice.