Horoscopul zilei de 17 mai 2020

Berbec

Chiar adcă astăzi este duminică, aspectele astrologice te susțin foarte mult din pinct de vedere profesional și poți ieși în față, te poți afirma în carieră. Este un aspect care se va întinde pe parcursul săptăânii viitoare și nu ar trebui să-l ratezi. Poți renegocia contracte.

Taur

Este o zi foarte bună să-ți reevaluezi niște principii de viață, să-ți reconfigurezi niște mentalități și să elimini ce nu te ajută în evoluția spirituală.

Gemeni

Treci prin emoții puternice, profunde, și nu este exclus ca totul să aibă legătură cu trecutul tău. Oricum ar fi,  trebuie să lași ceva în urmă pentru a progresa.

Rac

Prietenii te pot ajuta cu un sfat, cu simpla lor prezență pentru a depăși cu bine o suferință, neîmplinire relațională. Posibil să fii dezamăgită de partenerul de viață.

Leu

Chiar dacă este duminică, planurile tale profesionale sunt mari și nu se odihhnesc. Îndrăznește să visezi! Eliberează-te de constrângerile de la locul de muncă care nu te lasă să fii tu insăți!

Fecioară

Ai ocazia să trăiești o revelație în iubire, să-ți dai seama de ce nu funcționează sau nu a funcționat ceva în viața ta sentimentală. Ascultă-ți gândurile și intuiția!

Balanţa

S-ar putea să rezolvi, sau cel puțin să discuți, cu cei din familie un context care este legat de situația unei moșteniri, a unui bun de patrimoniu, o locuință.

Scorpion

Este o zi foarte bună pentru a rezolva, a clarifica o situație ce ține de cuplu și pe care mereu ai evitat-o. Ai grijă la modul în care comunici!

Săgetător

Deși este duminică, azi se formează un aspect încurajator legat de muncă și de bani, care se va întinde pe toată săptămâna viitoare. Posibil să primești vești bune sau să-ți găsești un job care să-ți aducă un venit suplimentar.

Capricorn

Ai chef de distracție, de relaxare și te dedici cu multă energie unor pasiuni, hobby-uri pe care le-ai înfrânat până acum. Totuși, nu exagera! Ai această tendință!

Vărsător

Azi ești mai nostalgică și mai întoarsă către trecut, către copilărie. Probabil simț nevoia acută de  afi aproape de familie, de cei dragi.

Peşti

Comunicarea în cercul de prieteni este foarte bună și reușești să legi noi prietenii și să te faci plăcută. Ai grijă la tentația de a flirta când nu este cazul!