Horoscopul zilei de 17 mai 2019

Berbec

Te dedici unei activități care nu prea-ți face plăcere azi, dar e musai să termini această treabă. Astrele îți trimit inspirație în cale, dar lipsa ta de chef își pune amprenta asupra situației mai mult decât orice inspirație.

Taur

Azi sunt favorizate parteneriatele - și amoroase, și profesionale. Asta ar putea însemna că azi ai putea marca prima zi a unei noi relații, ți-ai putea oficializa relația sau ai putea schimba locul de muncă. Oricum, energia astrelor e una pozitivă, drept urmare n-ai de ce să te temi.

Gemeni

Partenerul de cuplu te presează cu un subiect despre care tu nu prea vrei să discuți. Încearcă să găsești totuși o punte de comunicare, pentru că nu puteți ignora tema asta la infinit.

Rac

Familia și prietenii te laudă azi pentru eforturile tale de a face o schimbare în viață. Asta ar putea însemna că te gândești să-ți schimbi locul de muncă, casa sau stilul de viață. Veștile pe care le primești azi sunt pozitive, drept urmare închei săptămâna grozav.

Leu

Azi lucrezi la un proiect personal și te convingi că e cazul să începi o afacere pe cont propriu. Ești făcută pentru asta și o știi, doar că îți e teamă să faci o investiție majoră într-o idee nebunească. Cine nu riscă, nu câștigă!

Fecioară

Planurile tale de azi ar putea fi date peste cap de o persoană din anturaj care consideră oportună o vizită exact în momentul în care tu te pregăteai să pleci de acasă. Seara ta ar putea deveni plictisitoare și plină de stres.

Balanţa

Azi uiți un lucru important, iar asta ți-ar putea da peste cap nu doar această zi, ci întreg week-end-ul. Atenție mare la detalii, iar dacă simți că nu poți ține minte tot, notează-ți lucrurile esențiale pe care le ai de făcut.

Scorpion

Partenerul de cuplu te surprinde cu un cadou costisitor, exact pe gustul tău. Simți nevoia să te revanșezi, drept urmare ai putea planifica rapid un week-end în afara orașului, plin de romantism.

Săgetător

Te dedici familiei și faci schimbări în propriul cămin. Aceste schimbări s-ar putea să fie însă cam costisitoare, iar asta ar putea duce la certuri în familie. Ai grijă cum cheltuiești banii, dacă știi că bugetul e unul limitat.

Capricorn

Iubirea e sentimentul care îți marchează ziua azi. Ai parte de iubire, oferi iubire, iar asta îți dă o stare absolut minunată. Te simți recunoscătoare, te simți în al nouălea cer și chiar nu ar fi deloc ciudat să le mulțumești astrelor pentru ceea ce ți-au oferit.

Vărsător

E timpul să afli adevărul despre o persoană apropiată. Cineva îți va spune acest adevăr fără menajamente, într-un mod cât se poate de direct și chiar... crud. O să suferi, iar seara te-ar putea prinde cu lacrimile pe obraji.

Peşti

Te străduiești să fii pe placul tuturor azi, dar o să realizezi rapid că nu e deloc o soluție bună. Pe lângă faptul că e aproape imposibil să mulțumești pe toată lumea, asta te va fi stoarce de energie.