Horoscopul zilei de 17 mai 2018

Berbec

Azi privești cu neîncredere spre viitor, pentru că afli că partenerul de cuplu vrea să vă despărțiți sau poate că are o aventură. Oricum ar fi, viața ta se va schimba brusc și e posibil ca seara să te prindă cu lacrimile pe obraji.

Taur

Azi vrei să îi spui cuiva adevărul, dar ți-e teamă de reacția acelei persoane. Poate că ar trebui să te mobilizezi odată, fie ce-o fi, pentru că adevărul va fi și mai dureros dacă o să-l afle târziu sau de la altcineva.

Gemeni

Relația de cuplu e în pericol azi, iar tu ești persoana care o pune în pericol. S-ar putea să flirtezi cu cineva la locul de muncă și să iei o decizie necugetată după program. Ai mare grijă ce faci, te joci cu focul!

Rac

Azi afli vești bune, vești care îți bucură sufletul și care te fac să privești cu optimism spre viitor. Familia se bucură și ea, iar împrună s-ar putea să vreți să sărbătoriți undeva, la ceas de seară. E rost de petrecere!

Leu

Te bucuri ca un copil azi, la aflarea unei vești frumoase, legate de posibilitatea creșterii salariului. Aveai nevoie de asta acum, mai mult ca oricând, și iată că astrele nu te lasă la nevoie. E motiv de petrecere!

Fecioară

Șansele ca azi să dai nas în nas pe stradă cu o fostă iubire sunt foarte mari. Te bucuri, dar în același timp, în secret, asta te face să suferi destul de mult. Nu mai văzusei persoana respectivă de ani de zile, așadar emoțiile sunt mari.

Balanţa

Azi sunt șanse mari să găsești bani, sau un obiect prețios, într-un loc cu totul neașteptat. Norocul dă peste tine, pentru că e foarte probabil ca tu să poți păstra acea sumă sau acel obiect. O să ai o surpriză!

Scorpion

Ai noroc la bani, ai putea să joci și la loto azi, astrele sunt de partea ta. Oricum ar fi, în curând o să trebuiască să dai o sumă mare de bani, deci banii aceștia de azi nu au un viitor prea lung în buzunarele tale.

Săgetător

Te îndrăgostești sau îți mărturisești iubirea. O să ai parte de momente frumoase azi, emoționale, momente de care nu ai mai trăit atât de intens din adolescență. O să vezi, o să rămâi și tu surprinsă!

Capricorn

Azi sunt șanse să te cerți cu rudele, pentru că tu vrei ceva, iar familia altceva. Nu îi mulțumești ușor, știai asta, dar nici nu ești dispusă să faci compromisuri. Mergi pe varianta ta pentru că oricum e cea mai bună. Nu-ți ignora intuiția.

Vărsător

Azi ai șanse mari să cunoști o persoană care să te ajute pe viitor, cel puțin pe plan profesional, cu ajutorul relațiilor pe care le are. Fii mai deschisă și socializează. Gândește-te că e pentru binele tău!

Peşti

Azi ai risc de accidente, atenție mare! Mai ales de căzături și de tăieturi, așa că ai grijă. Dacă nu ți se întâmplă nimic în primele părți ale zilei, seara poți sta liniștită, pentru că acest risc dispare. E timpul să te relaxezi.