Horoscopul zilei de 17 iunie 2019

Berbec

Este posibil ca din cauza banilor să fii nevoită să amâni o deplasare în interes profesional, poate pentru a depune niște acte, pentru a da un examen, un interviu. Dacă ești norocoasă, familia sau partenerul de viață te pot susține financiar, însă nu profita!

Taur

Te sfătuim să te concentrezi pe îmbunătățirea veniturilor, fie prin reducerea cheltuielilor care nu sunt urgente, fie prin realizarea de comisioane. Poți încasa o sumă de bani zilele acestea.

Gemeni

Este posibil ca niște discuții cu partenerul de viață să te scoată din starea de beatitudine în care te afli și să te facă să reacționezi destul de violent verbal. Este un moment critic în cuplu. Nu exagera!

Rac

Este o zi bună pentru a te preocupa de starea ta de sănătate. Relaxează-te, odihnește-te, citește o carte și plimbă-te în aer liber. Vei observa că încărcându-ți bateriile te vei simți foarte bine și emoțional.

Leu

Este posibil ca în urma unui dialog acid cu persoana iubită să te dezlănțui și să ceri o pauză în relație. Dacă nu ai o relație, ai grijă că poți cădea în plasa unei aventuri sentimentale.

Fecioară

Petreci ziua cu cei din familie și ai șanse mari să restabilești legăturile care au fost afectate, distante până acum. Se întrevăd dialoguri despre locuință.

Balanţa

Dacă pleci într-o călătorie te sfătuim să ai grijă la tot ceea ce presupune deplasarea. Este o zi favorabilă să stabilești o vacanță, să cumperi bilete, să rezervi cazarea și să planifici itinerarul.

Scorpion

Discuțiile despre bani pe care le ai azi îți pot edschide ochii și o nouă viziune financiară se poate etala în fața ta. Încearcă să te mulezi mai mult pe sfaturile celor din jur în acest sens.

Săgetător

Ai o atitudine generală care îi pune pe gânduri pe cei din jur. Tinzi să treci rapid de la o stare la alta. Ba ești energică, ba apatică, ba râzi, ba plângi, așa că te sfătuim să nu iei decizii importante astăzi.

Capricorn

Azi vei prefera să te retragi din tumultul activităților și vei căuta liniștea. Este posibil să treci printr-o profundă stare de interiorizare, însă te poți folosi de context pentru a-ți pune ordine în gânduri.

Vărsător

Petreci timp cu prietenii și reușești să pui la cale planuri de lungă durată, însă încearcă să nu fii foarte pretențioasă. Atenție la posibilele conflicte cu cei din anturaj!

Peşti

Îți place să te pui în valoare prin dialoguri elevate și cauți să aprofundezi niște teme care, posibil, să te ajute ulterior în evoluția profesională.