Horoscopul zilei de 17 iunie 2018

Berbec

Te dedici familiei si proiectelor casnice. Spre seara, afli o veste care iti va schimba total planurile pentru saptamana viitoare, asa ca pregateste-te de agitatie si stres.

Taur

Cineva iti indica o oferta avantajoasa de job sau de colaborare. Iti pui la punct un plan complex de actiune, pentru a te asigura ca vei avea cele mai bune rezultate.

Gemeni

Sunt sanse mari sa primesti sau sa gasesti bani. Daca obisnuiesti sa joci la LOTO, ai putea chiar sa castigi o suma importanta. Cine stie cum da norocul peste tine?!

Rac

Astrele iti sunt favorabile, dar lenevesti prea mult. Trebuie sa iesi din zona de confort si sa actionezi, pentru ca in ritmul de acum nu vei ajunge nicaieri.

Leu

Planifici un drum, o excursie, o drumetie undeva destul de aproape de casa, dar suficient de salbatic pentru a te detasa de stresul zilnic. Bravo tie, aveai nevoie de asta.

Fecioară

E timpul sa uiti de politeturi si sa ii spui cuiva adevarul asa cum este el. Chiar daca nu va fi un moment placut, e un moment necesar. Nu mai amana.

Balanţa

Azi ai parte de dragoste si oferi iubire la randul tau. E o zi potrivita pentru cereri in casatorie, acceptat cereri sau anunturi oficiale de casnicie. Profita de asta.

Scorpion

Te bucuri cand faci un bine, iar ziua de azi are legatura cu asta. Ajuti pe cineva la nevoie si aduci o urma de fericire in sufletul acelei persoane. La cat mai multe astfel de momente!

Săgetător

Uiti sa ajungi la o intalnire si asta te scoate din minti, pentru ca era ceva ce iti doreai de multa vreme. Accepta ca uneori lucrurile se intampla nu asa cum vrem noi, ci asa cum trebuie.

Capricorn

Suspectezi pe cineva ca ar vrea sa-ti faca o surpriza si cum urasti surprizele, pentru ca esti o persoana organizata si realista, s-ar putea sa strici momentul. Relaxeaza-te.

Vărsător

E timpul sa uiti de costuri si sa ii faci partenerului de cuplu o surpriza. Da, s-ar putea sa va dea bugetul peste cap, dar merita sa faceti o astfel de nebunie o data la mult timp.

Peşti

Cineva din familie iti spune NU, iar asta te enerveaza la culme, pentru ca tu mereu ai fost o persoana deschisa. Poate ca nu ar trebui sa mai ai asteptari atat de mari de la cei din jur.