Horoscopul zilei de 17 iulie 2019

Berbec

Este posibil să ai parte de un dialog destul de radical cu șefii sau superiorii. Nu exclude ideea de a te muta în alt departament, însă nu-ți da demisia fără să ai ceva sigur în altă parte.

Taur

Este o zi favorabilă pentru a planifica o călătorie, posibil chiar peste hotare, pentru a-ți face planuri de vacanță alături de cei dragi. Poți afla vești bune despre un curs, seminar, stagiu.

Gemeni

Discuțiile cu partenerul de viață în ceea ce privește un bun comun, o moștenire s-ar putea să fie astăzi destul de acide. Nu lua decizii impulsive în privința unui partaj!

Rac

Partenerul de viață s-ar putea să te dezamăgească din toate punctele de vedere și singura scăpare pe care o vei vedea acum va fi o despărțire, un divorț. Nu lua decizii impulsive!

Leu

Dacă locul de muncă a devenit o povară pentru tine cel mai bine ar fi să începi să-ți cauți altceva. Nu lua, însă, decizia într-un moment de nervi, de stes sau sub impulsivitatea momentului.

Fecioară

Relația cu persoana iubită pare să nu-ți mai dea bucuria, fericirea și liniștea de odinioară. Dacă este așa, încearcă să porți un dialog calm și să vezi ce este de făcut. Nu sunt excluse rupturile definitive.

Balanţa

Azi poți avea parte de un dialog foarte profund cu membrii familiei, posibil chiar să ajungi la un acord cu părinții, însă încearcă să fii calmă și să lași impulsivitatea deoparte.

Scorpion

Ai tendința astăzi de a spune adevăruri pe care altă dată le-ai fi ocolit și această atitudine directă a ta i-ar putea pune pe gânduri pe ceilalți și chiar i-ar putea speria. Nu te teme! Continuă tot așa!

Săgetător

Este o zi bună pentru a-ți plăti rata la un credit, pentru a-ți achita facturile și datoriile pe care le ai. La locul de muncă poți deschide un dialog legat de salarizare, însă șansele nu sunt foarte mari să obții o mărire. Cel puțin nu acum.

Capricorn

Este o zi impactantă pentru tine și poți afla niște informații de natură să-ți schimbe niște principii de viață. Dacă te temi de ceva, află că ai șanse mari să învingi această frică.

Vărsător

Este foarte probabil să te caute o persoană din trecut, poate chiar un fost partener de cuplu, însă nu te entuziasma prea tare și evită să devii impulsivă.

Peşti

Un prieten te poate dezamăgi astăzi. Posibil să dezvăluie un secret pe care l-ai rugat să-l țină doar pentru el sau să te pună într-o ipostză proastă în fața celor din anturaj.