Horoscopul zilei de 17 iulie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de discuții pașnice, echilibrate, în acord cu partenerul și reușesc să pună la cale un plan de vacanță. La locul de muncă sunt foarte activi în rezolvarea sarcinilor.

Taur

Cei născuți în zodia Taur se concentrează pe relația cu copiii, unde sunt hotărâți să aducă îmbunătățiri. Pentru nativii care nu sunt încă părinți se crează un context astral prielnic pentru a pune la cale un astfel de plan.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni continuă să-și ocupe timpul cu activitățile casnice și gospodărești. La locul de muncă se concentrează cu greu asupra sarcinilor și manifestă o stare generală de oboseală.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au de făcut multe deplasări în interes de servici, dar vor căuta să profite de pe urma acestora pentru a-și rezolva niște chestiuni personale, posibil de natură administrativă.

Leu

Cei născuți în zodia Leu se pot bucura de mici atenții din partea celor dragi. Poate fi vorba de un bilet la teatru din partea părinților, de o cină în oraș din partea iubitului sau de o ieșire neplanificată cu colegii de muncă.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pun foarte mult accent pe propia imagine și simt nevoia unei schimbări. Posibil să înceapă cu look-ul și garderoba, iar apoi să continue cu anturajul și cercul de prieteni apropiați.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță nu se simt în apele lor, cu toate că există o îmbunătățire a stării generale de sănătate. Vor căuta să se descotoroseasă de griji și sarcini și să se odihnească mai mult.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion socializează foarte mult astăzi și au chef de viață, de distracție, așa că nu este exclus să-și încheie ziua în compania prietenilor la o petrecere în oraș.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de ușoare conflicte la locul de muncă, de neînțelegeri între colegi și obstacole în rezolvarea sarcinilor, însă la finbal de zi își vor recăpăta buna dispoziție.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de nemulțumiri legate de locul de muncă, de niște sarcini pe care nu vor ști sau nu vor putea să le rezolve și tot acest context îi va frustra și enerva pe nativi.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt pregătiți să poarte o discuție serioasă cu partenerul de cuplu. O parte dintre nativi se vor impune cu multă duritate în fața partenerului, în timp ce cealaltă parte va căuta o cale de mijloc, însă fără a face compromisuri.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești se îngrijorează suplimentar pentru situația financiară. Se pare că au ajuns la fundul sacului și nu-și pot îndeplini niște plăceri sau nu-și pot duce la capăt un plan avut.