Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2020

Berbec

Străduiește-te să accepți schimbările azi. Toată lumea știe că nu-ți plac, dar nici nu te poți împotrivi evoluției. Încearcă să înțelegi de ce sunt necesare și în felul ăsta poate îți va fi mai ușor și pe viitor.

Taur

Dragostea plutește în aer azi. Te simți mai îndrăgostită ca oricând, doar că nu îți dai seama dacă e vorba de sentimente profunde sau doar de un capriciu. Până la urmă, doar tu poți știi asta cu siguranță...

Gemeni

Azi flirtezi periculos cu cineva de la locul de muncă. Periculos pentru că și colegii își dau seama, iar unul dintre voi, sau poate amândoi chiar, aveți parteneri acasă. Încearcă s-o faci mai discret sau să n-o mai faci deloc.

Rac

Toate energiile pozitive se adună în jurul tău azi și reușești să termini tot ce ți-ai propus la locul de muncă în timp util, fără prea mult stres. E cazul să te bucuri de această seară, pentru că ai muncit mult zilele acestea.

Leu

O veste bună te-ar putea emoționa până la lacrimi. O să afli ceva despre niște prieteni de familie, poate vin în vizită, poate mergi tu în vizită la ei, oricum e ceva legat de niște persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme.

Fecioară

Azi vei cheltui o sumă destul de mare de bani în cel mai impulsiv mod cu putință. Știi și tu că nu e bine ce faci, dar nici nu te poți abține. Poate că e cazul să mergi la un terapeut, dacă situația asta s-a transformat în obicei.

Balanţa

Azi va trebui să ai curaj pentru a face un lucru nebunesc. Nu e nimic spectaculos pentru cei din jur, doar că tu nu ai găsit niciodată curajul pentru a face asta. Îndrăznește și o să vezi că e chiar plăcut să-ți învingi temerile.

Scorpion

Azi privești spre viitor, pentru că primești o veste interesantă legată de o posibilă colaborare. S-ar putea să îți faci și niște calcule și să accepți pe loc oferta dacă se dovedește a fi foarte avantajoasă.

Săgetător

Te confrunți cu o situație fără precedent azi. Trebuie să îi spui unei persoane dragi un adevăr neplăcut. Încearcă s-o faci cât mai direct posibil, pentru a nu lăsa loc de interpretări.

Capricorn

Veștile bune vin una după alta azi. O să afli că te așteaptă un cadou în viitorul apropiat, un cadou la care visai, dar pe care nu-ți imaginai niciodată că o să-l primești.

Vărsător

Azi ar trebui să te concentrezi pe relaxare și pe odihnă. Nu vei avea o zi grozavă, însă ai putea evita să pară oribilă, cu puțin efort. Încearcă să nu te contrazici cu nimeni și acceptă compromisurile.

Peşti

Încearcă să nu te abați de la planul inițial azi. Ar fi bine dacă te-ai consulta cu colegii în privința problemelor de muncă, pentru că riști să treci cu vederea detalii importante.