Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2018

Berbec

Este posibil ca un proiect pe care-l ai să ia o întorsătură nedorită, să fie sistat sau amânat, însă, pe de altă parte se întrevăd niște avantaje legate de statutul tău la locul de muncă

Taur

Te macină o decizie pe care ai luat-o de curând și nu știi cum să dai înapoi fără a răni pe cineva. Credințele și principiile tale pot fi date peste cap și totul poate lua o altă întorsătură.

Gemeni

Îți ocupi mintea cu strategii legate de obținerea sau refinanțarea unor credite și îți concentrezi toată atenția asupra unor investiții pe care le-ai făcut sau urmează să le faci.

Rac

Dacă au existat neînțelegeri în relație până acum, azi este momentul să le îngropați și să vă concentrați pe timpul petrecut împreună care poate fi minunat dacă nu vă mai atacați reciproc.

Leu

Începi ziua fără pic de energie și cu o stare de moleșeală care-ți va pune în stand-by majoritatea activităților. Încearcă să te culci mai devreme și să-ți faci necesarul de 8 ore pe noapte.

Fecioară

O activitate creativă pune stăpânire pe simțurile tale și îți dă energie și încredere în propriile forțe. Profită de ziua de astăzi pentru a da naștere unei opere de artă.

Balanţa

Faci curățenie în casă și la propriu, dar și la figurat. Ești dispusă mai mult ca niciodată să arunci lucrurile care nu-ți mai folosesc și să pui la punct membrii familiei care și-au cam depășit limitele.

Scorpion

Azi este momentul să începi să înveți ceva nou, poate fi vorba de un curs care să te ajute la locul de muncă sau poate fi vorba doar de o pasiune ascunsă, poate o cultură nouă, poate un sport nou.

Săgetător

Ar fi bine să-și urmezi strict interesul, indiferent că este vorba de relația cu colegii de la muncă sau cu partenerul de viață. Timpul sacrificiilor pentru binele altora s-a cam dus. Gândește-te mai mult la propria ta persoană.

Capricorn

Ești debusolată și nu știi în ce direcție ar trebui să continui. Este momentul să dai voie noului în viața ta și să lași vechiile principii să se dizolve.

Vărsător

Te macină niște probleme personale și eviți să le împărtășești și altora, însă nu este o soluție să te închizi în tine și să te izolezi de cei din jur. În cele mai multe cazuri comunicarea poate fi o soluție salvatoare.

Peşti

Este foarte posibil să te cerți cu un prieten sau cu o persoană din imediata apropiere, iar această ceartă să fie, dacă nu definitivă, cu urmări foarte grave asupra relației viitoare.