Horoscopul zilei de 17 februarie 2020

Berbec

Ai de făcut o groază de lucruri, dar nu prea ai chef de nimic. Încearcă să discuți cu partenerul de cuplu sau cu restul familiei și cere-le ajutorul cu problemele legate de casă.

Taur

O rudă ar putea să te bată la cap cu ceva azi. Încearcă să îi explici că e treaba ta ce faci și cum faci. Impune-ți punctul de vedere cu argumente, dar evită conflictele.

Gemeni

Ai nevoie de liniște și de odihnă. Străduiește-te să te relaxezi la finalul zilei de muncă. Dacă cineva îți cere ajutorul, oferă-l, dar încearcă să rezolvi repede ce e de rezolvat.

Rac

Conflictele cu cei din jur trebuie evitate pentru că nu fac altceva decât să îți strice dispoziția. Tu oricum nu te cerți, de fapt, cu nimeni. Preferi să ignori persoanele recalcitrante și bine faci.

Leu

Azi ar trebui să iei în serios rolul de lider, mai ales la locul de muncă, și să îți îndrumi colegii pe drumul cel bun. Ai nevoie de laude constant, pentru că ele îți mângâie egoul, dar iată că azi s-ar putea să nu vină, în ciuda tuturor eforturilor.

Fecioară

Azi ar trebui să ai grijă la relațiile cu colegii de muncă și cu șefii. Încearcă să nu faci compromisuri, dacă asta simți, însă acceptă că uneori s-ar putea să nu ai dreptate.

Balanţa

Ziua de azi ți-ar putea scoate în cale o persoană interesantă, de la care să ai multe de învățat. Străduiește-te să faci asta, mai ales că e vorba de ponturi profesionale, care te-ar putea ajuta mult pe viitor.

Scorpion

Azi e despre prieteni vechi și despre relațiile cu acești prieteni vechi. Încearcă să faci tu primul pas spre împăcare, dacă e cazul, sau acceptă scuzele, dacă asta e situația în care te regăsești.

Săgetător

Ziua de azi poate veni cu surprize mari la pachet, surprize ce țin de relația de cuplu ori de noua idilă pe care ai început-o, dacă acesta e cazul tău. S-ar putea precipita lucrurile și te-ai putea trezi cu un mare semn de întrebare.

Capricorn

Azi ar trebui să accepți toate provocările care îți ies în cale pentru că din toate vei avea câte ceva de învățat. Lecția pe care ți-o dau astrele este una despre prezent și despre oportunități.

Vărsător

Cu toate că nu ai o dispoziție prea bună azi, vei reuși să treci peste starea aceasta și ai toate șansele să te afirmi la locul de muncă. Cineva ar putea încerca să-ți pună bețe-n roate, dar nu va reuși.

Peşti

Prima parte a zilei nu va fi marcată de niciun eveniment important, însă pe măsură ce seara se apropie și nivelul tău de anxietate crește. Motivul? Un telefon neașteptat, care te pune pe gânduri, sau o posibilă întâlnire romantică la ceas de seară.