Horoscopul zilei de 17 februarie 2019

Berbec

Zi cu destul de multe provocări pentru tine. Ai fi preferat să te relaxezi, dar lucrurile o vor lua razna destul de repede, imediat după prânz. Vizite neanunțate, minute în șir de stat în trafic, certuri în familie. Din păcate, toate acestea sunt posibile azi.

Taur

Simți nevoia de a face o schimbare și pentru că nu știi exact ce schimbare drastică să faci în viața ta, ai putea apela la o banală schimbare de look. Rezultatul poate să-ți crească considerabil încrederea în tine.

Gemeni

Prietenii la nevoie se cunosc, știi asta deja și azi ai putea să afli acest lucru pe propria piele. O să ai nevoie de ajutor într-o privință, dar puțini sunt cei care se oferă să te ajute. O să te pună pe gânduri treaba asta.

Rac

Zi fără probleme majore, cu șanse mari de flirt și de distracție. Te bucuri la maxim de timpul liber, pentru că ai muncit mult în ultima perioadă și meritai să te detașezi puțin de toată agitația.

Leu

Primești laude și complimente legate de o activitate pe care o practici în afara serviciului. Apropiații îți admiră puterea de muncă și bunătatea, deși tu ai vrea mai degrabă să se implice și ei în proiectul tău.

Fecioară

E timpul să le spui celor apropiați că te-ai săturat de judecata lor. Azi ai putea avea un moment de enervare maximă, în care să spui lucrurilor pe nume așa cum n-ai mai făcut-o până acum. Ai grijă totuși la cuvintele pe care le rostești.

Balanţa

Simți nevoia de a-i fi aproape unui prieten sau unui membru al familiei care suferă. Deși toată lumea pare să se distreze sau să se relaxeze în jurul tău, tu nici măcar nu te poți gândi la asta.

Scorpion

Azi o să-i surprinzi pe cei apropiați cu o veste bună ce ține de viața ta personală. Nu e exclus să anunți o logodnă, o sarcină sau data nunții - ceva oricum foarte important, care îți va marca viața pentru totdeauna.

Săgetător

Ai un mare regret azi, un regret în privința căruia nu prea mai ai ce face... Însă ar trebui să analizezi bine situația dată, pentru că există o lecție, o morală a acestei zile, din care ar trebui să înveți ceva.

Capricorn

Azi primești o lecție importantă, o lecție despre curaj și despre asumarea riscurilor. Persoana care îți va oferi această lecție e foarte posibil să fie o persoană necunoscută, însă astrele vă aduc aproape cu un rost, nu uita asta.

Vărsător

Să nu te miri dacă azi reușești să faci rost de o sumă de bani ca prin minune, total neașteptat sau poate de la o persoană de la care nu te așteptai. Oricum, banii aceștia vor veni exact într-un moment în care aveai nevoie de ei, iar asta e cel mai important.

Peşti

Azi ai toate șansele de a pleca la drum, chiar dacă un drum nu foarte îndepărtat, te vei bucura să schimbi puțin scenariul și să ieși din monotonia zilnică. Îți ridică mult moralul această deplasare.