Horoscopul zilei de 17 februarie 2018

Berbec

Nu ai o bună dispoziție astăzi. Treci printr-o etapă de meditație și visare care te ține în casă și-ți blochează gândurile către viitor.

Taur

Poți întâlni o persoană care să te surprindă în mod plăcut și care să te ajute în demararea unui nou proiect.

Gemeni

S-ar putea să fii surprinsă să primești un mesaj sau un telefon sau, poate, un buchet de flori din partea unei persoane care te apreciază în tăcere.

Rac

În urma unei dispute mai vechi vei simți nevoia să-i demonstrezi unei persoane că s-a înșelat în privința ta și astăzi s-ar părea că ai succes.

Leu

Este posibil ca astăzi să recuperezi o sumă importantă de bani și să-ți schimbi rapid planurile. N-ar strica să faci puțină economie.

Fecioară

Astăzi ai ocazia să te împaci cu o persoană dragă cu care nu-ți mai vorbeai de ceva vreme. Ar fi recomandat să nu risipești ocazia asta, în niciun caz din orgoliu.

Balanţa

Îți ocupi ziua căutând oferte noi de joburi, verificând atribuții și convingându-te că este momentul să o iei în altă direcție cu jobul sau, cel puțin, să faci o schimbare în carieră.

Scorpion

Astăzi ai ocazia să întâlnești o persoană care îți va fura gândurile și, posibil, și inima. Nu te feri să ieși din casă sau să răspunzi la invitațiile prietenilor.

Săgetător

Reamenajezi casa și-ți folosești toată energia necesară să dai un plus de intimitate locuinței. Seara te găsește în fața televizorului, alături de cei dragi.

Capricorn

Este posibil să poți trece peste orgoliul care te caracterizează și să-ți dai șansa de a te împăca cu o persoană dragă de care te-ai despărțit în termeni urâți.

Vărsător

Finalizezi un proiect și-ți faci calculele în amănunt. Vei ieși pe plus, fără îndoială, și îți faci planurile să vezi cum îi vei cheltui.

Peşti

Debordezi de energie și bună dispoziție și nu ai stare să stai în casă. Îți suni prietenii, ieși în oraș și, după multă vreme, îți petreci seara în club, dând dovadă de un sex-appeal ieșit din comun.