Horoscopul zilei de 17 decembrie 2019

Berbec

Bucură-te de o zi absolut minunată, în care accentul o să cadă pe viața ta amoroasă. Fie vei cunoaște un potențial partener, fie vei avea parte de o surpriză frumoasă în cuplu.

Taur

Azi trebuie să ții cont de ceea ce viața și astrele îți scot în cale. Profită de toate oportunitățile și acceptă tot ceea ce îți e dăruit. Meriți mai mult decât ai tu impresia.

Gemeni

E timpul să te bucuri de banii pe care îi primești. Investește în tine sau în viitorul tău, e o zi perfectă pentru asta! Ai grijă la micile probleme de sănătate și mergi la medic dacă ți se pare că ceva nu e în regulă.

Rac

Orice s-ar întâmpla azi, trebuie să știi că prietenii îți sunt aproape. Dacă o să ai nevoie de o sumă de bani pentru o cheltuială neplanificată, apelează cu încredere la un prieten vechi. Va rezolva imediat problema.

Leu

Ai nevoie să te bucuri la maxim de momentele frumoase în cuplu, pentru că nu prea ai avut timp de asta în ultima perioadă. Partenerul îți va face o surpriză frumoasă, chiar în prag de sărbători, și te-ar putea emoționa până la lacrimi.

Fecioară

A venit momentul să spui lucrurilor pe nume și să ceri explicații dacă simți că ai dreptul la acestea. Oamenii din jur nu vor veni cu ele, dacă tu nu le soliciți. Încearcă să-ți faci singură dreptate.

Balanţa

Azi ai putea suferi din cauza unei persoane care încearcă să-ți saboteze munca. Ai dreptul să îi ceri explicații, dar nu e momentul să începi un conflict.

Scorpion

E timpul să spui mai des NU. Cei din jur profită de bunătatea ta și așa ajungi în tot felul de situații care te dezavantajează. În plus, nu e treaba ta să le rezolvi tuturor problemele.

Săgetător

Azi ai numai de câștigat de pe urma eforturilor pe care le-ai depus în trecut. Felicitări, trebuie să te bucuri de roadele muncii tale. Nu are rost să-ți faci altfel de idei pentru că nu e cazul.

Capricorn

E timpul să lași trecutul în trecut, cum se spune, și să te concentrezi pe viitor. Ai șanse mari ca azi să primești o ofertă tentantă de muncă, așa că nu o refuza până nu vezi despre ce e vorba cu adevărat.

Vărsător

Ai putea să rezolvi o problemă repede și eficient, dacă cineva nu ți-ar pune bețe în roate. Astfel, îți vei pierde o bună parte din zi pentru a descurca ițele unei chestiuni în care alții și-au băgat nasul fără acordul tău.

Peşti

Fie ce-o fi, azi trebuie să spui lucrurilor pe nume și să îți faci singură dreptate. Cineva de la locul de muncă încearcă să te pună într-o lumină proastă, dar ai noroc cu colegii, care îți iau apărarea.