Horoscopul zilei de 17 decembrie 2018

Berbec

Dacă în prima parte a zilei te vei simți obosită, epuizată și fără chef, către seară situația va lua o turnură radicală și vei da dovadă de o energie ieșită din comun. Atenție la insomnii!

Taur

Ești preocupată de partea spirituală a vieții și nu este exclus să te dedici unor activități în acest sens. Este posibil să începi un curs într-un domeniu nou.

Gemeni

Nu este exclus să primești aprecieri, laude și chiar premii și medalii pentru îndeplinirea cu responsabilitate a unor sarcini sau pentru finalizarea unor proiecte.

Rac

Ești mai motivată ca oricând să finalizezi un proiect și să închei un capitol profesional care ți-a cam dat programul peste cap în ultima perioadă. Zâmbește mai mult!

Leu

Ești tentată să dai mai mult decât primești, iar cei din jur nu întotdeauna vor aprecia mărinimia ta. Sfatul nostru este să-ți alegi cu grijă persoanele cărora vrei să le oferi ajutor, asta pentru ca efortul tău să merite și să fie apreciat.

Fecioară

Ai ocazia de a definitiva niște sarcini care au legătură cu sectorul profesional, fie că vorbim de loc de muncă sau alte afaceri personale. Moment bun pentru consolidarea relației de cuplu.

Balanţa

Ai multe sarcini de dus la cap la locul de muncă și deja simți că nu mai faci față. Momente de încordare, stres și tensiune între tine și colegii tăi. Încearcă pe cât posibil să eviți dialogurile cu superiorii.

Scorpion

Stresul de la locul de muncă te poate acapara și poți da o altă conotației situațiilor cu care te confrunți. Atenție la deciziile majore pe care trebuie să le iei!

Săgetător

Vei fi complimentată astăzi din toate direcțiile și acest aspect va fi ca un pansament pentru ego-ul tău. Încearcă să fii întocmai ceea ce alții văd în tine!

Capricorn

Poți avea parte de niște dialoguri importante cu membrii familiei și puteți face niște planuri de viitor. Către seară poți primi vizita unor persoane dragi pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme.

Vărsător

Te preocupi de situația financiară și ai tendința de a deveni zgârcită, inclusiv cu tine însăți. Încearcă totuși să nu-ți limitezi prea mult dorințele.

Peşti

La locul de muncă s-ar putea să fii foarte stresată și să ți se dea niște termene limită care să te oblige să-ți dai planurile peste cap. Poate a venit momentul să-ți iei concediu și să te odihnești mai mult.