Horoscopul zilei de 17 decembrie 2017

Berbec

Te aşteaptă o zi plină de responsabilităţi, drumuri, pregătiri. Sărbătorile încep să-şi facă simţită prezenţa, iar asta te bucură pe de o parte, dar te şi agită... La finalul zilei, relaxează-te alături de cei dragi.

Taur

Ziua începe destul de încet şi de calm pentru tine, dar în curând vei vedea că agitaţia va pune stăpânire pe întreaga familie. Se apropie Crăciunul şi mai sunt multe de pus la punct până atunci.

Gemeni

Reuşeşti să te relaxezi azi, chiar dacă aveai alte planuri. Dar hotărăşti în ultimul moment că ai nevoie de linişte şi de odihnă şi îţi amâni toate planurile. Nu-ţi face griji, ai timp să rezolvi totul zilele următoare.

Rac

Te străduieşti să recuperezi timpul pierdut ieri, dar e destul de dificil. Încearca să te organizezi punctual şi poate că aşa vei reuşi să termini la timp tot ce ţi-ai propus. Orice s-ar întâmpla, nu intra în panică.

Leu

Te descurci destul de bine azi să îi ascunzi adevărul cuiva drag, dar doar pentru a nu răni persoana respectivă. Poate că ar trebui să dai cărţile pe faţă şi să spui tot. Ştii că totul va ieşi la iveală oricum...

Fecioară

Sunt şanse mari ca azi să reuşeşti să duci la bun sfârşit un lucru la care munceai de multă vreme. Poate un proiect, poate o amenajare, poate un cadou complex pentru cineva. O să ai o stare de bucurie sufletească.

Balanţa

Îndrăzneşti să crezi azi că totul se va rezolva aşa cum sperai. Asta după o perioadă în care credeai că nu mai e nicio şansă. Cineva îţi sare în ajutor şi te linişteşti, ba chiar zâmbetul îţi revine pe buze.

Scorpion

Ziua de azi înseamnă pentru tine foarte mult, pentru că reiei o legătură mai veche cu cineva, cu o persoană cu care nu mai vorbisei de mult timp, dar pe care continuai să o admiri şi să o iubeşti în secret.

Săgetător

Atenţie la sănătate azi. Micile probleme îţi dau bătăi de cap şi nu o să scapi de ele până când nu vei primi tratamentul necesar. Ia în considerare ca în săptămâna ce urmează să mergi la medic. Vei avea Sărbători mai liniştite aşa.

Capricorn

Te bucuri azi de linişte şi răsfăţ alături de persoana iubită, poate chiar undeva în afara oraşului. Totul decurge perfect, aşa că Sărbătorile pot veni... eşti pregătită de zile frumoase şi chiar de un an nou aşa cum visai!

Vărsător

Începi să faci planuri pentru Sărbători de azi. Organizezi o plecare, dai telefoane şi pui la punct totul. Ai un entuziasm ieşit din comun, pe care toţi cei din jurul tău îl admiră la tine.

Peşti

Astăzi ai de făcut mai multe drumuri şi de dat bani. Vrei să ajuţi o persoană sau mai multe să aibă Sărbători liniştite, iar asta îţi dă energie şi te mobilizează. Te simţi împlinită, iar asta contează cel mai mult.