Horoscopul zilei de 17 august 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 17 august 2017 - Berbec

Nu te lăsa influențat de bârfe și ascultă-ți intuiția. Atunci când vine vorba de bani, de plata unor datorii, ai toate șansele să obții susținere de unde te aștepți mai puțin. Spre sfârșitul acestei zile ești mai atent la detalii, reușind să intuiești cu ușurință adevărul din spatele unor relații, a unor colaborări. Te descurci în fața unei situații limită, mai ales la sfârșitul perioadei în analiză.

Taur

Horoscopul zilei de 17 august 2017 - Taur

Începi ziua cu o oarecare stare de nemulțumire, legată de unele mesaje venite de departe și care vizează probleme legate de locul de muncă, colaboratori. Ai șansa de a constata acum că tot răul este spre bine, cât timp vei ține cont de unele semnale, sfaturi venite din partea unor persoane cu autoritate. Eliberează-te de starea de vinovăție și alege să mergi pe un alt drum chiar dacă, inițial, ți se pare că este imposibil.

Gemeni

Horoscopul zilei de 17 august 2017 - Gemeni

La începutul acestei zile te poți confrunta cu starea de neliniște, legată de casă, de familie, reușind cu greu să te mobilizezi către o direcție clară. Primești acum răspunsuri interesante, legate de o clarificare a propriilor sentimente, la ce anume să te aștepți, dacă alegi să dai curs unei propuneri venită din partea partenerului de viață. Putem vorbi despre o călătorie la mare distanță care vizează familia, mariajul.

Rac

Horoscopul zilei de 17 august 2017 - Rac

O stare de nemulțumire, vis-a-vis de o relație, te poate conduce către formularea unor acuzații față de partenerul de viață, mai ales la debutul perioadei în analiză aici. Este recomandat să privești cu sinceritate relația și să accepți că trebuie să schimbi atitudinea față de celălalt. Ai multe de schimbat și la locul de muncă, în relația cu colegii, reușind să dai dovadă de diplomație și organizare, concentrându-ți eforturile fizice și mentale în direcția potrivită.

Leu

Horoscopul zilei de 17 august 2017 - Leu

Ești capabil de mari transformări personale având ocazia ca, în această perioadă, să poți stabili relații constructive, legate de locul tău de muncă. Se poate vorbi acum chiar și despre un spirit competitiv, poate chiar prea competitiv, mai ales în primele zile ale acestei zile, când poți da dovadă de imprudență, în plan financiar.

Fecioară

Horoscopul zilei de 17 august 2017 - Fecioara

Poate că ceri prea mult de la persoana iubită și de aici și starea ta de nemulțumire. Ești mult prea concentrat pe detalii și vrei ca și ceilalți să procedeze la fel. Învață să te detașezi de problemele cotidiene și lasă-te inspirat, având acum ocazia să te prezinți într-o nouă imagine, favorabilă, dacă este vorba despre susținerea unui interviu, participarea la un seminar, workshop.

Balanţa

Horoscopul zilei de 17 august 2017 - Balanță

Reușești să creezi o impresie deosebită celorlalți, prin exprimarea obiectivă și metodică a ceea ce simți și gândești. Este aceasta o perioadă în care poți da dovadă de idei ingenioase, care pot atrage succesul financiar și nu numai, de partea ta. Atenție totuși la posibilele probleme de sănătate ale unuia dintre părinți pentru care vei fi nevoit să intervii prompt.

Scorpion

Horoscopul zilei de 17 august 2017 - Scorpion

Este momentul să pui în practică unele proiecte, să-ți exprimi cu mai mult curaj propriile abilități, talentele native. Ai acum puterea să depășești unele blocaje la nivel emoțional, cât timp te lași angrenat în activități care îți pot aduce și câștiguri financiare. Primești susținere, inclusiv financiară, într-un moment decisiv. Ai mai multă grijă de propria sănătate dar și de modul în care arăți, nu strică o vizită la salonul de cosmetică sau reînnoirea garderobei.

Săgetător

Horoscopul zilei de 17 august 2017 - Săgetător

Începi această zi oarecum neliniștit, atunci când este vorba despre prieteni sau un grup, o asociație din care faci parte. O discuție de taină te poate ajuta să lămurești unele aspecte care țin de patrimoniu, de casă și de posibilitatea de a atrage mai mulți bani în propriul buget. Reușești să aduci la lumină informații care te pot ajuta să-ți clarifici multe probleme în legătură cu superiorii sau/și cu persoane influente.

Capricorn

Horoscopul zilei de 17 august 2017 - Capricorn

Ai o stare de neliniște, atunci când vine vorba despre carieră și problemele care pot apărea în orice moment, în această zonă. Știi exact ce vrei, când vine vorba despre profesie, planul social, fiind apreciat de către superiori. Ești susținut în demersurile tale de persoane aflate la mare distanță, eventual peste hotare.

Vărsător

Horoscopul zilei de 17 august 2017 - Vărsător

Dispui acum de o mare putere interioară pentru a reuși să depășești problemele care pot veni din partea unui grup de prieteni sau de la o asociație. Ai sentimentul că „pedalezi în gol”, atunci când vine vorba despre împlinirea unor idealuri legate de bani și de casă. Totuși, intuiția de avertizează că nu mai durează mult și vei reuși să-ți împlinești unele ambiții legate de planul material.

Peşti

Horoscopul zilei de 17 august 2017 - Pești

La începutul acestei zile este posibil să te simți nedreptățit de prieteni sau poți avea sentimentul că nu ești înțeles. Vei depăși repede acest moment pentru că sunt lucruri mult mai urgente de care trebuie să te ocupi. Cariera îți ocupă cea mai mare parte a timpului, muncind mult, resimțind la modul profund starea de oboseală.