Horoscopul zilei de 17 aprilie 2020

Berbec

Te macină niște gânduri legate de trecut și nu este exclus să te lași furată de visare și să pierzi timpul căutând răspunsuri care se vor dovedi nesemnificative.

Taur

Nu te sfătuim să-ți faci planuri de viitor astăzi pentru că poți fi destul de credulă și visătoare și s-ar putea să le conturezi mult prea fantezis. Un dialog cu un prieten te poate readuce cu picioarele pe pământ.

Gemeni

Visele tale legate de carieră, poate de o funcție, de o ascensiune profesională sau de un alt domeniu de activitate par să se contureze din ce în ce mai mult. Poți primi vești în acest sens, însă doar la nivel de zvon.

Rac

Zbuciumul din sufletul tău este puternic și cu greu reușești să-ți calmezi starea de spirit. Agitația de astăzi poate avea cauze spirituale, legate de convingerile și credințele tale, și rugăciunea ți-ar prinde bine.

Leu

Planurile financiare s-ar putea să aibă nevoie de o reevaluare și revizuire. Nu cumva ai fost prea indulgentă în cheltuieli? Posibil ca unele dispute legate de bani să apară și în cuplu.

Fecioară

Este o zi foarte bună să stai de vorbă cu partenerul de viață și să puneți țara la cale, să vă faceți un plan împreună pentru zilele ce urmează. Cei care au fost în tensiuni au șanse mari de împăcare astăzi.

Balanţa

Mai ai câte ceva de rezolvat, fie legat de muncă, fie legat de o activitate casnică, însă nu uita că ai intrat într-o minivacață de care ar trebui să profiți din plin măcar să te odihnești, dacă nu poți călători.

Scorpion

Iubirea ocupă primele trei locuri pe lista ta de priorități și-ți dorești din tot sufletul să stai alături de persoana iubită, să vorbiți și să vă faceți confidențe. Nu vor lipsi momentele de visare, iar cei singuri au un apetit ridicat pentru flirt.

Săgetător

În familie lucrurile par să se precipite și s-ar putea ca cei dragi să-ți ceară ajutorul și chiar să profite puțin de cheful tău de a ieși din casă pentru a te trimite la cumpărături. Continuă să fii prudentă!

Capricorn

Transformi comunicarea într-o adevărată artă și poți muta munții din loc cu puterea cuvântului, însă ai grijă să nu te lași și tu, la rândul tău, furată de vsare și de cuvinte siropoase.

Vărsător

Niște calcule nu-ți ies sau ai tendința să le faci mult prea superficial. Nu te lăsa orbită dacă ieși pe plus și evită să cauți oferte în online. Vei fi tentată să cedezi!

Peşti

Cu Luna în tranzit prin semnul tău se pare că totul este roz în jur și nimic nu-ți poate bulversa starea de bine. Ești printre fericiții momentului, așa că profită de energia pozitivă de care ai parte!