Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019

Berbec

Zi fără probleme majore, dar cu foarte multă treabă. E posibil să ai nevoie de ajutor. O să-ți dai seama că munca în echipă poate fi foarte eficientă.

Taur

Cineva insistă într-o privință, iar asta te enervează la culme. Nu ai răbdare să dai explicații, iar nervii îți sunt întinși la maxim. Încearcă să-ți păstrezi calmul.

Gemeni

Astăzi ai putea primi vești bune la locul de muncă, vești legate de bani. Chiar dacă nu vor fi niște bani pe care să-i primești imediat, vor fi niște bani care te vor ajuta foarte mult în viitorul apropiat.

Rac

Încerci să ai o discuție constructivă cu partenerul de cuplu. Lucrurile sunt însă mai complicate de-atât pentru că nu reușiți să ajungeți la un acord. E posibil să vă certați.

Leu

Ai nevoie de liniște pentru a lua o decizie. Lucrurile se vor simplifica spre seară, când o situație te va convinge imediat să iei o hotărâre clară.

Fecioară

Azi ai nevoie de timp pentru tine, de liniste, de relaxare. Încearcă să te rupi puțin de cotidian și să faci ceva ce-ți place, detașându-te de probleme.

Balanţa

Primești vești bune legate de un eveniment important din familie sau din grupul de prieteni. Ar putea fi vorba despre o nuntă sau despre nașterea unui copil.

Scorpion

Sunt șanse să primești bani sau să găsești bani, ori să-ți fie returnat un împrumut. Ai grijă ce faci cu această sumă, ar fi bine să o economisești.

Săgetător

Vei fi un exemplu azi pentru cei din jur. Chiar dacă pe de o parte te bucură asta, îți dă un sentiment de importanță, de încredere în tine, te și sperie puțin. Relaxează-te. Nu e cazul să intri în panică.

Capricorn

Veștile bune circulă repede și uite așa tu afli azi ceva extraordinar, ceva ce poate să țină de muncă sau de un proiect paralel cu munca. O să te bucuri mult.

Vărsător

Sunt șanse mari să-ți planifici o călătorie azi ori să primești o invitație undeva în afara orașului. Te va bucura asta, dar cel mai mult te va bucura faptul că vei petrece timp de calitate alături de persoana iubită.

Peşti

Azi ai putea primi informații prețioase pentru cariera ta. O să te bucuri, dar cel mai bine ar fi să acționezi imediat și să nu mai amâni lucrurile. Ai o șansă importantă de care trebuie să profiți.