Horoscopul zilei de 16 septembrie 2019

Berbec

Te focusezi pe sarcinile de la locul de muncă și este posibil să uiți de niște planuri personale. Posibile conflicte minore cu prietenii se anunță către seară.

Taur

Începi să-ți revii după o perioadă în care ai fost destul de tensionată și ai face bine să nu exagerezi cu efortul fizic. Odihnește-te pe măsura consumului de energie!

Gemeni

Te lași copleșită de amintiri și nu reușești să faci altceva decât să te chinui. Încearcă să lași trecutul în spate și să ai mai multă încredere în tine.

Rac

Dorințele tale s-ar putea să nu fie compatibile cu ale prietenilor tăi și astfel să intrați în controverse din nimicuri. Starea generală este una de melancolie și tristețe și este recomandat să nu te implici în activități epuizante.

Leu

Azi ai putea să ai noroc la bani mai mult decât te aștepți. Cineva ți-ar putea returna un împrumut sau un membru al familiei îți face un cadou neașteptat.

Fecioară

Ai putea încerca să te relaxezi mai mult și să te detașezi de toate grijile și problemele de la locul de muncă. Nu le duce cu tine acasă. Ai putea da naștere unor conflicte nefondate cu persoana iubită

Balanţa

Prietenii te solicită și ar trebui să răspunzi afirmativ propunerilor acestora. Este momentul să socializezi mai mult și să te bucuri de noi cunoștințe. Ieși în oraș și distrează-te!

Scorpion

Cineva din familie îți poate face niște reproșuri, iar tu, mai mult ca niciodată, vei fi tentată să acționezi cu impulsivitate și chiar să devii agresivă în limbaj.

Săgetător

Ai șanse mari să fii propusă pentru o avansare în funcție. Chiar dacă te temi de nou și necunoscut, vei vedea că fricile tale sunt nefondate. Te vei bucura de sprijinul colegilor și superiorilor.

Capricorn

Ai putea intra într-un conflict cu un coleg de muncă sau partener de afaceri și este de preferat să nu ripostezi, ci să încerci să aplanezi situația. Vei câștiga mai mult.

Vărsător

Ai ai multe lucruri în plan și în program, însă nu-ți stă mintea la niciunul dintre ele. Fie că te-ai îndrăgostit, fie că ai altceva pe suflet, cert e că nu te poți concentra deloc la ceea ce ai de făcut.

Peşti

Este foarte posibil să primești vești din străinătate, fie legate de un job pentru care ai depus, fie legate de niște cursuri de perfecționare la care te-ai înscris.