Horoscopul zilei de 16 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2017 - Berbec

Relațiile de la locul de muncă sunt destul de controversate, ba mai mult, poți fi pus în situația de a relua anumite discuții, acțiuni; pot fi răscolite unele informații, documente, ești nevoit să te justifici în fața unor persoane cu autoritate.

Taur

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2017 - Taur

Te poți simți dezamăgit de persoana iubită. Ceva nu s-a derulat chiar așa cum ți-ai planificat. Ai putea totuși să privești dintr-o cu totul altă perspectivă și să descoperi că, de fapt, tot răul a fost spre binele de mai târziu. Dacă pleacă cineva din viața ta este pentru că așa trebuie să se întâmple!

Gemeni

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2017 - Gemeni

Începi această zi concentrându-te mai mult pe problemele care țin de gospodărie, proprietate sau plata unor taxe, impozite. Ești destul de nemulțumit, în ceea ce privește finanțele. Atenție la posibilele probleme care țin de mariaj dar și de locul de muncă. Muncești mult, chiar și peste program iar acest lucru îți poate afecta sănătatea.

Rac

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2017 - Rac

Relația cu rudele apropiate poate deveni destul de tensionată, la începutul acestei zile. În ceea ce te privește se poate aplica destul de ușor zicala: „Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!” Caută însă și vezi ce anume se vrea, de fapt, de la tine și încearcă să te distanțezi de cei care te-au trădat, în mod constant, de-a lungul timpului.

Leu

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2017 - Leu

-au cam acutizat problemele legate de bani, având sentimentul că ai intrat pe o spirală din care cu greu mai poți ieși. Este nevoie de mult calm și răbdare din partea ta. Primești acum susținere din partea partenerului de viață și totuși, ai sentimentul de oboseală, simți că nu mai poți înainta, parcă te lovești permanent de un zid invizibil.

Fecioară

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2017 - Fecioara

Te poți confrunta cu unele pierderi care vizează proprietatea, casa, domiciliul sau pot apărea probleme de sănătate ale unuia dintre părinți. Nici relația cu partenerul de viață nu este prea grozavă acum. Fie că vrei sau nu este timpul să renunți la cineva, să lași ceva în trecut.

Balanţa

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2017 - Balanța

Ai sentimentul că toți îți sunt împotrivă și oricât de mult te-ai strădui să-ți exprimi propriile opinii, să încerci să te faci înțeles, chiar nu reușești. Este momentul să pătrunzi dincolo de ceea ce ți se prezintă, să vezi „luptele din culise”, ce anume se dorește, de fapt, de la tine. Te simți atacat din umbră, dușmanii se folosesc de diverse tertipuri pentru a te pune „la zid”.

Scorpion

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2017 - Scorpion

Poți relua acum unele discuții, oarecum neplăcute, cu prietenii sau cu un reprezentant al unei asociații, organizații. Îți exprimi starea de nemulțumire deschis, direct fără să te gândești la eventualele consecințe. Ai acum tendința de a atrage atenția unor persoane cu autoritate, care nu vor renunța, cu una cu două, la poziția lor și astfel te poți aștepta la unele sancțiuni. Ești predispus la cheltuieli neașteptate.

Săgetător

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2017 - Săgetător

Ești plin de energie, dornic să acționezi, să-ți ajuți propria familie, să aduci (noi) modificări prin casă, gospodărie. Începi această zi fiind preocupat de propria carieră dar și de familie. Sunt multe probleme de rezolvat și toate au nevoie de răspunsuri urgente. Este nevoie de multă organizare, etapele trebuiesc respectate iar deciziile nu este bine să le iei în pripă.

Capricorn

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2017 - Capricorn

Te simți lipsit de energie și de curaj dar, cu toate astea, ești gata în orice moment să răbufnești, mai ales atunci când vine vorba despre nedreptăți venite din partea persoanei iubite. Relația cu străinătatea este destul de incertă acum. Te poți aștepta la unele probleme legate de un proces, necesitatea de a relua unele acțiuni care țin de tribunal, de nevoia de a-ți face dreptate.

Vărsător

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2017 - Vărsător

Te concentrezi acum pe rezolvarea unor probleme care vizează creditele în derulare, taxele și impozitele datorate. Este posibil să-ți fi asumat anumite responsabilități, mai mult decât poți duce astfel că există riscul de a te confrunta cu unele sancțiuni, nu doar de ordin profesional ci chiar și în zona sănătății.

Peşti

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2017 - Pești

Atenție la relația de mariaj. Aici se pot ivi tot felul de discuții în contradictoriu, din motive neîntemeiate. Relația cu rudele apropiate se poate dovedi a fi destul de tensionată, în această perioadă. Este ceva care mocnește și ești conștient că nimic nu se poate realiza „de la sine”.