Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019

Berbec

Se întrevede o zi tensionată din punct de vedere financiar. Posibil ca o sumă de bani pe care o aștepți să întârzie să intre în conturi. Pe de altă parte, te sfătuim să te asiguri că ți-ai plătit facturile sau o datorie din urmă.

Taur

Este o zi energică pentru tine și dai dovadă de motivație și determinare în îndeplinirea țelurilor și sarcinilor uzuale. Profită din plin să pui totul la punct la locul de muncă!

Gemeni

Se întrevede o zi stresantă la locul de muncă sau în activitățile profesionale pe care le desfășori, iar pe fondul unei oboselii acumulate nu este exclus să te simți epuizată și fără putere.

Rac

Evită să întri în dialoguri contradictorii cu prietenii pentru că poți da naștere unui conflict. Posibil ca cineva din anturaj să-ți trezească interesul într-un mod deosebit.

Leu

Este o zi favorabilă să te pui în valoare la locul de muncă. Dacă-ți cauți un job, azi ai putea primi fie o ofertă de angajare, fie o invitație la interviu.

Fecioară

Ești interesată de cunoaștere, de acumularea informațiilor noi, iar activitățile intelectuale vor prima. Posibil să primești vești bune de peste hotare sau chiar să planifici o călătorie în străinătate.

Balanţa

Te lupți pentru o sumă de bani, posibil pentru o moștenire sau ești implicată într-un proces, partaj, litigiu care are șanse mari de finalizare. În cuplu poți reaprinde flacăra pasiunii și poți lămuri o confuzie mai veche.

Scorpion

Relația cu persoana iubită intră pe o pantă ascendentă și ai toate șansele să-ți consolidezi legătura. Posibil să primești declarații de dragoste și cadouri neașteptate de la partenerul de viață.

Săgetător

Posibil ca niște simptome ale unor afecțiuni mai vechi să-și facă simțită prezența azi, însă cu odihnă și tratament corespunzător totul se va ameliora. Niște suplimente de imunitate îți pot fi de folos acum.

Capricorn

Se întrevăd conflicte în familie, mai corect spus între generații. Fie te cerți cu părinții, cu bunicii ca urmare a viziunilor diferite, fie dacă ești părinte edscoperi niște secrete ale copiiilor și... schimbi foia.

Vărsător

Situația financiară s-ar putea să nu-ți permită să duci la bun sfârșit un plan sau cineva drag s-ar putea să-ți ceară un ajutor financiar pe care nu ești pregătită să-l oferi.

Peşti

Posibil ca principiile și credințele tale să nu fie pe aceeași lungime de undă cu cele ale celor din jur, fie că este vorba de familie, de prieteni sau colegi de muncă. Evită să te contrazici azi!