Horoscopul zilei de 16 octombrie 2018

Berbec

Zi plină de evenimente azi. O să alergi de colo-colo pentru a încerca să le faci față, dar e posibil ca energia zilei de azi să fie pur și simplu prea puternică pentru tine. Ai putea sfârși epuizată. Dacă simți că nu mai poți, oprește-te și mai amână din lucrurile care ți-au rămas de făcut.

Taur

Ai ai multe lucruri de făcut, dar nu-ți stă mintea la niciunul dintre ele. Fie că te-ai îndrăgostit, fie că ai altceva pe suflet, cert e că nu te poți concentra deloc. Amână ce se poate amâna și străduiește-te să rezolvi cât de bine poți ceea ce e urgent.

Gemeni

Astrele îți dau azi un semn important - semn pe care îl așteptai de multă vreme într-un domeniu în care nu știai cum să procedezi, ce decizie să iei sau pe ce drum să o apuci. Până la finalul zilei, azi îți va fi clar.

Rac

Bucură-te de o zi în care totul pare că se rezolvă de la sine. N-ai mai avut de multă vreme o zi atât de bună, de productivă și de ușoară, în același timp. Spre seară e posibil să ajungi într-un loc în care nici nu visai.

Leu

Astăzi îți faci tot felul de planuri, dar planurile de acasă nu se potrivesc cu cele făcute de tine, drept urmare s-ar putea să nu realizezi prea multe din toate cele pe care ți le-ai propus. Ai noroc că nu e nimic urgent și că lucrurile pot fi amânate.

Fecioară

Te bucuri ca un copil de o veste excelentă pe care o primești în prima parte a zilei. Astrele îți surâd, iar lucurile se ordonează perfect în calea ta azi, așa cum nici măcar nu visai. Vestea bună e motiv de sărbătoare.

Balanţa

Ziua de azi îți aduce o serie de vești bune, dar și niște întâmplări ciudate, cărora nu le înțelegi sensul de nicio culoare. Poate că e, pur și simplu, o zi mai dificilă, încearcă să nu te stresezi prea mult.

Scorpion

Ziua de azi începe bine, cu mult calm și cu energie pozitivă. Doar că lucrurile încep să se schimbe pe parcurs, iar o urgență de la locul de muncă ți-ar putea strica dispoziția spre seară. O să închei ziua fără niciun pic de energie.

Săgetător

Azi te dedici rezolvării unor probleme de muncă restante, pe care trebuia să le rezolve altcineva, de fapt. O să te enervezi într-atât de tare încât o să ai o discuție directă cu șefii, cel mai probabil, pentru că te-ai săturat să le faci treburile altora.

Capricorn

O zi perfectă, care trece repede și fără evenimente notabile e o zi pe care ai vrea să o repeți la nesfârșit uneori. Azi vei avea o astfel de zi pe care o vei încheia în compania partenerului de cuplu, acasă, acolo unde-ți place cel mai mult să-ți petreci timpul.

Vărsător

Ai o zi bună, în care relația de cuplu e pe primul plan. Încă de la primele ore ale zilei stabilești o întâlnire romantică cu partenerul de cuplu sau cu o persoană pe care o placi, și toată ziua numai la asta visezi. Întâlnirea ar putea să-ți depășească așteptările.

Peşti

Ziua de azi îți aduce energie bună și mult curaj. O să ai curaj să ieși din zona de confort și să faci un prim pas spre o persoană de care îți plăcea de multă vreme. E un început, indiferent de rezultatul inițiativei tale.