Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2019

Berbec

Ziua de azi va fi dedicată în mare parte curățeniei și preocupărilor domestice. Pot apărea, însă, situații de natură profesională care să strice bunul mers al lucrurilor.

Taur

Nu ai chef de nimeni și de nimic și preferi să-ți petreci timpul în liniște, dialogând cu tine însăți. Odihnește-te mai mult!

Gemeni

O imprudență financiară te va costa mai mult decțt crezi. S-a putea ca din cauza lipsei banilor să fii nevoită să-ți amâni niște planuri.

Rac

Ai energie din plin astăzi și o vei canaliza atât pentru a te preocupa de propria persoană, cât și pentru a petrece timp plăcut alături de cei dragi.

Leu

Oboseala te poate pune (din nou) la pat, iar starea de spirit va fi una destul de proastă. Evită să intri în conflicte cu cei din jur, mai ales cu partenerul de viață.

Fecioară

Prietenii te-ar putea deranja astăzi cu cerințele și așteptările nefondate pe care le au de la tine. Pune-i la respect și impune niște limite, dacă simți nevoia să faci acest pas.

Balanţa

Stare de bună dispoziție de astăzi s-ar putea reflecta și în modul în care-ți administrezi finanțele, așa că ai grijă să nu cheltui peste măsură.

Scorpion

Este o zi foarte bună pentru studiu și pentru autodezvoltare. Poți fi atrasă de domenii noi care să te ajute să-ți lărgești viziunea.

Săgetător

Nu te întrista dacă ai senzația că nimic din ce-ți planifici nu iese așa cum își dorești. Este doar o zi mai proastă astăzi și, în plus, nici atitudinea ta nu te susține să ai o viziune mai optimistă.

Capricorn

Relația cu persoana iubită va fi astăzi pe muchie de cuțin. Orice spui sau spune celălalt poate declanșa o explozie. Evită conflictele.

Vărsător

Este o zi în care te sfătuim să te ocupi mai mult de sănătatea ta și să-ți acorzi atenție, să ai grijă să îndeplinești și nevoile sufletului.

Peşti

Iubirea devine pentru tine nu doar centrul Universului, ci și sursă de inspirație. Ai putea să dai naștere unei opere de artă dacă transcezi ceea ce simți în plan fizic.