Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2017

Berbec

Ziua de azi ți-a pregătit multe surprize. E posibil să întâlnești o persoană care o să-ți schimbe în bine viața profesională, în doar câteva clipe, la fel cum e posibil să întâlnești și o mai veche iubire, care să-ți dea din nou viața peste cap.

Taur

Încerci să te liniștești puțin azi, pentru că în ultima perioadă nu ai avut chiar cele mai bune zile ale tale, dar e cam degeaba... nu numai că nu te vei calma, dar alte situații neașteptate te vor da din nou peste cap. Ai răbdare, o să treacă și această zi.

Gemeni

Ziua de azi ți-a pregătit o surpriză de zile mari în sectorul amoros. E foarte probabil să te îndrăgostești, sau să flirtezi intens cu cineva, ori să ai chiar o aventură... Oricum ar fi, ai mare grijă la această situație pentru că pe cât e de interesantă, pe atât e de riscantă pentru tine.

Rac

Bucură-te de o zi spectaculoasă, în care surprizele se țin lanț. Din fericire, sunt surprize frumoase, unele previzibile, altele mai puțin, dar oricum ar fi îți vor aduce zâmbetul pe buze. Partea și mai bună e că vei încheia ziua cu o stare euforică aproape.

Leu

Cineva îți dă azi un pont, pont care te va ajuta foarte mult să ajungi la o persoană pe care o căutai de multă vreme. Și mai frumos e că persoana respectivă, cu care te vei întâlni, va accepta fără să se gândească prea mult propunerea ta inedită.

Fecioară

Un bărbat din viața ta este pregătit să te supună la un test azi. Poate fi un test al răbdarii, al încrederii sau, cine știe, un altfel de test care îți va dezvălui și ție anumite laturi ascunse ale propriei personalități.

Balanţa

Pregătește-te pentru o zi plină de aventură... și de emoții, mai ales la locul de muncă. E posibil să pierzi un document important, un act valoros sau oricum, ceva ce șeful tău ți-a încredințat cu mare grijă. O să ai mari emoții, dar ziua se va termina cu bine.

Scorpion

Azi te întâlnești cu o persoană care ți-a marcat trecutul și pe care sperai să n-o mai vezi niciodată, dar, din păcate, astrele au alte planuri cu tine. Vei traversa un spectru mare de emoții, dar la final o să-ți regăsești echilibrul în brațele unei persoane dragi.

Săgetător

Dacă aveai impresia că ziua de azi va fi una ușoară, află că nu va fi deloc așa. De la amiază, situațiile stânjenitoare, ciudate, enervante se vor ține lanț până seara, așa că abia la finalul zilei vei răsufla, în sfârșit ușurată...

Capricorn

Bucură-te de o zi plină de energie, entuziasm, planuri și zâmbete. Cineva îți face un cadou surprinzător, care te emoționează până la lacrimi, dar te și impulsionează să încerci ceva nou, ceva la care nu prea te-ai mai gândit până acum...

Vărsător

Ziua de azi îți aduce bani sau niște planuri din care vor ieși mulți bani la un moment dat. Oricum este o zi bună pentru orice tip de afacere, orice tip de contract sau de planuri pe termen lung, mai ales în sectorul financiar.

Peşti

Bucură-te de o zi plină de dragoste și de emoții intense. Cineva o să îți dea o veste bună sau poate o invitație, iar asta e posibil să te emoționeze până la lacrimi. O să ții minte această zi.