Horoscopul zilei de 16 martie 2020

Berbec

Este posibil să fii frământată de niște gânduri și să fii nevoită să te reîntorci la niște decizii din trecut. Înceracă să nu intri în panică și nici să dai curs unor frici și temeri nejustificate.

Taur

Este o zi bună să stai de vorbă - la telefon sau online - cu prietenii, să faci destăinuiri și să le asculți nevoile. Poți consolida astfel multe legături.

Gemeni

Reușești să te reechilibrezi profesional și să iei cele mai bune decizii. Ai șanse să-și îmbunătățești manifestarea autorității prin dialog și să-și speli imaginea.

Rac

Vei reuși să știi cu ce principii de viață și cu ce mentalități și credințe mergi mai departe. Este o perioadă în care crește interesul pentru dezvoltare profesională prin studiu.

Leu

Reușești să găsești niște soluții pentru a intra în posesia unor drepturi financiare, unor bunuri materiale, chiar moșteniri. Poți primi susținere de la partenerul de viață.

Fecioară

Relația cu partenrul de viață se îmbunătățește și reușeti să-și îmbunătățești dialogul cu acesta, ba chiar să ajungeți la un numitor comun. Zi bună pentru negocierea unor contracte și semnarea unor parteneriate.

Balanţa

Relațiile cu colegii de muncă și superiorii se îmbunătățesc începând de astăzi și ai șanse să-ți desfășori mai bine, mai ușor activitatea profesională. Sănătatea cunoaște și ea o îmbunătățire remarcabilă.

Scorpion

S-ar putea să faci niște declarații de dragoste care să te apropie, din nou, de persoana iubită. Dacă ești singură, poți cunoaște pe cineva prin intermediul internetului în această perioadă.

Săgetător

Relația cu membrii familiei se va îmbunătăți considerabil și veți putea să ajungeți la un acord în privința unei situații ce vizează casa, locuința.

Capricorn

Reușești să-ți îmbunătățești comunicarea cu unele persoane cu care ai fost în tensiuni până acum. Zi și perioadă favorabilă negocierilor.

Vărsător

Azi s-ar putea să-ți vină niște idei ingenioase despre cum să faci bani, cum să obții un venit suplimentar. Zi bună pentru negocierea salariului.

Peşti

Mercur reintră azi în zodia ta și îți aduce multă viziune, idei bune, intuiție și mai ales capacitatea de a anticipa. Bazează-te cu încredere pe premonițiile pe care le ai!