Horoscopul zilei de 16 martie 2019

Berbec

Îți petreci timpul în mijlocul celor dragi și acest lucru te va încărca cu energie și cu bună dispoziție. Zi bună pentru preocupări casnice și reuniuni de familie, vizite.

Taur

Studiul va fi activitatea principală a zilei și contextul astrologic va favoriza capacitatea de concentrare și memorare. Cunoștințele acumulate acum se vor dovedi extrem de folositoare pe viitor. Fii atentă la toate informațiile care-ți ajung la ureche!

Gemeni

Te sfătuim să-ți reevaluezi și restrângi cheltuielile, să renunți la unele plăceri care-ți cer să scoți bani din buzunar și să amâni sesiunile de shopping. Știm, nu este un sfat pe placul nimănui, însă contextul astrologic nu-ți este favorabil din punct de vedere financiar.

Rac

Te pui mai mult în valoare, te simți specială și-ți dorești să faci schimbări în viață, indiferent că vorbim de schimbări de look, de vestimentație sau de loc de muncă, prieteni și lista ar putea continua.

Leu

Detașează-te pe cât posibil de situațiile stresante și evită discuțiile tensionate. Te poți confrunta cu alergii dermatologice, dureri de cap, de stomac, dar mai ales dereglări metabolice.

Fecioară

Poți intra în conflicte de opinie cu persoanele din anturaj, în special cu prieteni vechi de care, se pare, te-ai detașat de ceva vreme și, implicit, viziunea comună asupra viitorului s-a schimbat.

Balanţa

Poți intra în conflicte cu cei din jur, în special cu partenerul de viață și este posibil să nu reușiți sub nicio formă să ajungeți la un numitor comun în privința unor planuri din viitorul apropiat.

Scorpion

Îți poți pune semne de întrebare în legătură cu niște credințe, principii și filosofii de viață, însă răspunsul s-ar putea să nu vină sau, mai rău, să nu te mulțumească.

Săgetător

Te agiți pentru a recupera o sumă de bani sau pentru a intra în posesia unui bun care-ți aparține dar pe care l-ai înstrăinat. Este posibil ca cineva să-și returneze o datorie mai veche.

Capricorn

Poți intra în conflicte cu persoana iubită și oricum ai încerca să remediezi situația vei simți că totul va merge din rău în mai rău. Încearcă să te dedici activităților sportive și relaxante și evită stresul activităților gospodărești.

Vărsător

Te poți confrunta cu unele probleme de sănătate de natură să-ți dea peste cap toate planurile. Te simți epuizată și recomandarea noastră este să te odihnești mai mult.

Peşti

Simți nevoia de armonie în viața ta, în special în viața sentimentală. Fie eviți să te implici emoțional într-o relație, fie îți dorești cu ardoare pe cineva lângă tine.