Horoscopul zilei de 16 martie 2018

Berbec

Este posibil ca astăzi să te simți mai secătuită de forțe, să ai nevoie să te retragi departe de agitație și să analizezi niște situații legate de statutul prefesional, dar și personal.

Taur

Se anunță vești bune legate de acte, procese sau contracte. O persoană cu funcție te poate ajuta să scoți la lumină un caz, iar prietenii îți vor fi aproape și te vor sprijini în edmersurile tale.

Gemeni

Niște conflicte la locul de muncă riscă să izbucnească dacă vei continua cu atitudinea ironică și arțăgoasă de până acum. Pregătește-te să dai o conotație pozitivă discuțiilor cu colegii și să lași deoparte interpretările personale.

Rac

Este foarte probabil să ți se propună participarea la un curs sau seminar de perfecționare profesională și ar fi indicat să nu refuzi, ci să te concentrezi pe acest aspect care te poate ajuta să avansezi în funcție.

Leu

Poți primi un proiect nou sau ți se oferă o colaborare extra care te va ajuta să-ți rotunjezi în mod neașteptat veniturile.

Fecioară

Este foarte probabili să primești sarcini ce țin de partea artistică și creativă și, chiar dacă la prima vedere te sperie, nu ezita să te implici, vei avea succes.

Balanţa

Este posibil să treci printr-o fază mai tensionată la locul de muncă și să simți că nu faci față. În niciun caz nu este cazul să clachezi, luni vei avea alte persective mult mai optimiste. Îți recomandăm să pleci mai devreme de la job și să nu stai peste program.

Scorpion

Este favorizată comunicarea astăzi, așa că poți discuta nelămuriri pe care le ai vizavi de șefi sau de colegii de muncă. De asemenea, poți deschide subiecte delicate de discuție chiar și cu partenerul de viață.

Săgetător

Pui bazele unui parteneriat profitabil pentru tine care-ți poate aduce un venit constant o bună perioadă de timp de aici înainte. Respectă-ți obligațiile și vei fi apreciat.

Capricorn

Cauți să te dezvolți profesional și te implici în proiecte noi, posibil chiar să te înscrii la cursuri și seminarii de dezvoltare personală cu scopul de a aborda mai responsabil latura profesională.

Vărsător

Planurile de weekend ți se dau peste cap din cauza unei vești primite de la o persoană din anturaj. Nu este vorba de ceva grav, dar te vei simți dezamăgită și abandonată. Nu uita că lumea nu se încheie astăzi, iar șanse vor mai exista, cu siguranță.

Peşti

Dacă ziua începe cu aer mohorât, stai liniștită va fi doar pentru câteva ore, căci seara se anunță una spectaculoasă. Petreci în compania prietenilor și te distrezi așa cum nu ai mai făcut-o de ceva vreme.