Horoscopul zilei de 16 mai 2019

Berbec

Flirturile și socializarea încep să-ți ocupe din ce în ce mai mult timp. Încearcă să nu-ți neglijezi job-ul și mai ales să nu îi dezamăgești pe cei care au încredere în tine. Concentrează-te și pe responsabilități.

Taur

Astrele indică azi mici certuri, așa că ai grijă cu cine intri în conflict. Decât să se meargă prea departe, mai bine faci niște compromisuri și cedezi. Tu alegi până unde vrei să mergi cu disputele.

Gemeni

Sunt șanse mari să ai parte de surprize frumoase azi, surprize venite atât din partea unui potențial partener, dar și din partea cuiva mai apropiat, poate o rudă, un prieten. Oricum, cert e că o să ai parte de o zi frumoasă, care îți va mai descreți puțin fruntea.

Rac

Planurile tale nu prea se potrivesc cu planurile planetelor pentru tine. Tu încerci să te ții departe de pericole, chiar și de pericolele amoroase, dar astrele te supun la un test. S-ar putea să cazi în această capcană din păcate.

Leu

Te-ai obișnuit cu gândul că responsabilitățile trebuie respectate înaintea oricărei forme de relaxare, dar azi cineva îți dă planurile peste cap și îți transformă ziua total - de la rutină, ai putea ajunge la niște senzații tari extraordinare!

Fecioară

Sunt zile și zile... Zile bune și zile mai puțin bune. Azi ai putea fi mai melancolică ca de obicei, mai gânditoare, mai retrasă. Nu e problemă atâta timp cât nu transformi starea aceasta într-un de lungă durată. Încearcă să-i spui ce ai pe suflet unei persoane apropiate.

Balanţa

Ar trebui să accepți azi faptul că nu poți controla toate situațiile. Pur și simplu nimeni nu poate face asta. Da, toată lumea știe că intri în panică atunci când nu deții controlul, dar nimeni nu mai reacționează ca tine. Calmează-te și mai ales relaxează-te.

Scorpion

Azi ajuți pe cineva, iar asta îți dă un sentiment plăcut. Familia e mândră de tine, iar karma îți răspunde imediat, cu o veste excelentă la care nu te așteptai. Faptele bune sunt mereu recompensate, să nu uiți asta!

Săgetător

Azi te dedici unei misiuni destul de dificile, însă nimeni și nimic nu-ți poate sta în care atunci când îți pui ceva în cap. Ai toate șansele de reușită, iar cei din jur ar putea învăța de la tine ce înseamnă perseverența. Cu toate acestea, și tu vei avea o lecție de învățat astăzi.

Capricorn

Se întâmplă lucruri în jurul tău pe care nu numai că nu știi să le explici, dar nu le înțelegi pur și simplu. Ai vrea să socializezi și tu mai mult, dar renunți la gândul ăsta de îndată ce o persoană te dezamăgește. Încearcă să te deschizi totuși mai mult.

Vărsător

Banii ar putea începe să-ți dea bătăi de cap azi. Dacă apare o cheltuială de ultimă oră va trebui să apelezi rapid la un împrumut, pentru că bugetul tău a suferit destul în ultima perioadă. Încearcă să fii mai chibzuită.

Peşti

Te pregătești pentru un eveniment important în viața ta, dar cineva îți strică dispoziția - insistă pe o tema care nu te interesează deloc. Încearcă să ai mai multă răbdare cu cei din jur și încearcă să empatizezi mai mult.