Horoscopul zilei de 16 mai 2018

Berbec

Azi începi să îți schimbi părerea despre o persoană apropiată, pe care până acum o plăceai. De acum încolo, nu numai că nu o vei mai putea suferi, dar s-ar putea să-ți provoace chiar un adevărat sentiment de ură. Ai o zi grea.

Taur

Lupta ta de azi se dă pentru principii. Ai tot făcut compromisuri în ultima perioadă și pur și simplu nu mai vrei să faci asta. Vrei să îți urmezi principiile, fie ele bune sau nu. O să fie mai degrabă o luptă interioară, la finalul căreia vei lua o decizie neașteptată.

Gemeni

Cei din jur te consideră o persoană demnă, dar tu s-ar putea să faci azi, în secret, un lucru rușinos, un lucru pe care îți va fi teamă să-l mărturisești. Totuși, e posibil ca la finalul zilei să dai cărțile pe față și să recunoști tot. Nu poți trăi cu un astfel de secret.

Rac

Cineva din cercul de prieteni îți face o recomandare interesantă, recomandare pe care vrei să o pui în practică cât mai repede. S-ar putea să renunți la tot ce aveai de făcut în după-amiaza asta pentru a-ți urma intuiția și pasiunea.

Leu

Familia te susține în tot ceea ce faci, iar azi s-ar putea să ai un moment de maximă recunoștință în acest sens. Cuvintele nu pot exprima fericirea ta, drept urmare o să le faci celor dragi câte un cadou simbolic, pentru ca ei să înțeleagă și mai bine ceea ce simți.

Fecioară

Azi te dedici muncii și proiectelor de colaborare pe care le ai, dacă le ai. Dacă nu ai așa ceva, dar îți dorești, e posibil să vorbești cu cineva în acest sens, pentru a găsi o sursă de extra venit. O să faci tot ce îți stă în putință pentru a le demonstra tuturor calitățile tale.

Balanţa

Cineva din familie s-ar putea să-ți spună azi un secret dureros, secret pe care vei regreta apoi că l-ai aflat. Ai fi preferat să trăiești în ignoranță decât să duci o astfel de povară, drept urmare s-ar putea să întrerupi legătura cu persoana care îți spune asta, cel puțin momentan.

Scorpion

Ziua de azi se remarcă prin perseverența pe care ți-o insuflă astrele. O situație specială te prinde chiar într-un moment sensibil, delicat, drept urmare o să ai deschiderea de a învăța ceva din asta. O să-ți continui ziua cu mai mult optimism, după acest moment.

Săgetător

Astrele te îndeamnă azi la visare, la romantism, la sentimentalisme. O să visezi cu ochii deschiși și nu vei fi prea atentă la ceea ce se întâmplă în jurul tău, drept urmare ai putea face greșeli grave la locul de muncă. Ai grijă!

Capricorn

Te cerți cu cineva din familie, exact în cel mai nepotrivit moment. Simți că nu mai ai răbdarea necesară pentru această persoană, pentru că mereu i-ai oferit timp, iar ea nu a știut decât să profite de el, fără să-ți mulțumească. Azi e posibil să îi spui asta, cu riscul unui conflict dur.

Vărsător

Ai o zi de miercuri banală, în care muncești mult, dar ești de fapt cu gândul la vacanță. La următoarea vacanță, de fapt. Zilele libere din ultima perioadă ți-au deschis apetitul pentru tot felul de călătorii, așadar nu vrei să mai stai deloc pe-acasă, ci vrei să fugi în lume!

Peşti

Prietenii tăi nu sunt deloc de acord cu o decizie pe care tu ai luat-o recent, o decizie pe termen lung, cel mai probabil. Degeaba încerci tu să le spui că e viața ta, că poți lua orice hotărâre vrei, pentru că ei nu înțeleg asta. Trebuie să pui piciorul în prag.