Horoscopul zilei de 16 iunie 2019

Berbec

Azi s-ar putea să ai probleme în comunicare. Străduiește-te să vorbești cât mai clar și să nu lași loc de presupuneri... Așa e cel mai bine pentru toată lumea.

Taur

Visezi la plajă, la mare și la soare, dar azi va trebui să rezolvi treburi administrative prin casă. O să vină vremea vacanței și pentru tine, dar trebuie să mai ai un pic de răbdare.

Gemeni

Ai putea primi vești bune legate de o vacanță sau de ceva ce ține de planificarea unei vacanțe. O să-ți ridice moralul aceste informații. Spre seară te-ai putea vedea cu prieteni vechi.

Rac

Azi pui familia și prietenii pe primul plan. Amâni unele lucruri ce pot fi amânate și petreci timp de calitate cu cei dragi. Ți-ai putea revedea o iubire din trecut.

Leu

Încearcă să mai renunți la doza de încăpățânare azi, pentru că lucruri bune ți s-ar putea întâmpla dacă o vei face. E timpul să fii mai maleabilă, mai relaxată.

Fecioară

Te-ai străduit mult zilele trecute să închei un proiect ce ține de casă, dar n-ai reușit... până azi. Drept urmare, acum urmează petrecerea. Adună-ți prietenii și sărbătorește!

Balanţa

Azi simți o stare de melancolie și te duci cu gândul departe, în trecut... Din fericire, partenerul de cuplu te scoate din starea asta și împreună vă aruncați într-o mică aventură.

Scorpion

Ai vrea să faci o schimbare azi, dar nu prea ai curaj... cel puțin nu din prima. Până la finalul zilei o să faci pasul cel mare și o să schimbi ceva, cel mai probabil la look-ul tău.

Săgetător

Azi visezi la dragoste, la prima iubire... Te gândești la trecut și te întristezi, deși n-ai niciun motiv pentru că prezentul tău îți oferă tot ce-ți dorești. Ar trebui să fii recunoscătoare.

Capricorn

În loc să suferi după ce nu poți avea, mai bine te-ai bucura de ceea ce ai. Azi o să îți dai seama de niște lucruri foarte importante... Mai bine mai târziu decât niciodată.

Vărsător

Noroc la bani, asta te așteaptă azi. Ai putea găsi bani pe stradă, ai putea câștiga la loto sau ți s-ar putea returna un împrumut. Cert e că astrele țin cu tine, financiar vorbind.

Peşti

Azi s-ar putea ca o persoană să se întoarcă în viața ta și să-ți ceară iertare... O să fie un moment emoționant, iar pentru tine va fi destul de dificil psihic. Străduiește-te să îți menții calmul.