Horoscopul zilei de 16 iulie 2019

Berbec

Locul de muncă s-ar putea să-ți consume toată energia și din acest motiv să ajungi acasă nu doar obosită, ci și irascibilă. Evită să-ți reverși nervii pe cei dragi.

Taur

Sarcinile și responsabilitățile de la locul de muncă îți pot strica toată bune dispoziție. Nu este exclus să intervină nemulțumiri legate de salariu, de remunerație.

Gemeni

Ai toate șansele să primești o ofertă de colaborare, să semnezi un contract profitabil care să-ți îmbunătățească veniturile.

Rac

La locul de muncă s-ar putea să primești niște vești care să te surpindă în mod neplăcut, însă încearcă să nu-ți duci frustrările și dezamăgirile în familie pentru a nu da naștere unor conflicte.

Leu

Poți avea parte de un conflict serios cu persoana iubită din cauza faptului că ai cheltuit mai mult decât prevedea bugetul. Posibile discuții care vizează o moștenire.

Fecioară

Este momentul să nu mai iei decizii de una singură, ci să te consulți fie cu partenerul de viață, fie cu familia, cu părinții. Raționamentul tău nativ poate fi îndoielnic astăzi.

Balanţa

Este o zi favorabilă să socializezi, să ieși în lume, să-ți faci noi cunoștințe. Nu este exclus să fii invitată la o cină romantică în oraș.

Scorpion

Persoana iubită te va surprinde cu o declarație de dragoste sau cu un cadou. Și tu ar trebui să faci același lucru. În cuplu este nevoie constant de dovezi de iubire.

Săgetător

Îți poți face niște planuri care vizează străinătatea sau poți primi vești de peste granițe. Pe de altă parte, evită să împrumuți bani sau să faci cheltuieli majore.

Capricorn

Azi reușești să fii un adevărat lider la locul de muncă și să-i pui la punct pe toți cei care nu empatizează cu tine sau nu-și fac treaba în același ritm cu tine. Înceracă să nu exagerezi cu autoritatea!

Vărsător

Ai tendința de a exagera, fie la locul de muncă, fie în relația cu membrii familiei. Dacă vei deveni cicălitoare nu vei reuși altceva decât să-i îndepărtezi pe cei dragi.

Peşti

Este o zi bună pentru a-ți hrăni sufletul și mintea. Renunță la gândurile negative și caută să petreci mai mult timp fie în locuri sacre, fie alături de persoane evoluate spiritual.