Horoscopul zilei de 16 iulie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec nu se pot concentra pe sarcinile primite la locul de muncă și preferă să se dedice unor activități extra care, deși le aduc plăcere, le vor da peste cap programul de lucru.

Taur

Cei născuți în zodia Taur se dedică activităților sportive și caută să se relaxeze în compania prietenilor sau a partenerului de cuplu.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se dedică astăzi activităților domestice. Nativii aleg să-și redecoreze locuința, să pregătească cina sau să-și erorganizeze garderoba.

Rac

Cei născuți în zodia Rac se preocupă astăzi de rezolvarea unei probleme administrative ce ține de locuință. Plătesc facturi, achită datorii și investighează corectitudinea unor acte.

Leu

Cei născuți în zodia Leu au șanse foarte mari să intre în posesia unei sume de bani provenită din altă sursă decât locul de muncă. Poate fi vorba de o colaborare sau un proiect mai vechi.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară nu se simt în apele lor astăzi, iar oboseala acumulată în ultima perioadă își poate spune cuvântul. Sunt sfătuiți să se odihnească mai mult.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de disconfort abdominal, posibil legat de sistemul digestiv, însă nici durerile de cap nu sunt excluse. Sunt sfătuiți să fie atenți la alimentație.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia astăzi să întâlnească o persoană care le poate da altă conotație vieții și nu neapărat din punct de vedere sentimental, cât profesional.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se preocupă de reușita unui plan pe care l-au pus la punct cu ceva vreme în urmă, iar acum se pregătesc să-l demareze.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de nemulțumiri legate de niște acte sau de instituțiile statului și sunt dezamăgiți de cursul unor evenimente.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să primească o sumă de bani din partea cuiva drag, fie sub formă de remunerație, fie sub formă de cadou.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de un conflict cu un partener de afaceri, cu un colaborator sau coleg de muncă și poate fi legat un act sau contract mai vechi.