Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020

Berbec

Ești foarte nerăbdătoare și impulsivă, iar aceste aspecte ți-ar putea aduce prejudicii de imagine, mai ales dacă te afli într-o ședință sau negociere.

Taur

Ai tendința de a evita orice formă de confruntare cu colegii sau cu cei care vor să-și impună ceva. De asemenea, vei evita pe cât posibil să te implici în sarcini și activități, proiecte noi. Este o zi în care preferi să fii departe de muncă.

Gemeni

Este o zi prielnică să participi la diferite activități care-ți fac plăcere, de la satisfacerea unor pasiuni și hobby-uri și până la competiții și concursuri care te pot pune într-o lumină favorabilă.

Rac

Nu simți nevoia să te destăinui nimănui azi, ci mai degrabă preferi liniștea căminului sau o plimbare în natură, dar în singurătate.

Leu

Îți pasă cam mult de ceilalți și din acest motiv tinzi să te pui pe locul doi. Te-ai întrebat dacă și celorlalți le pasă la fel de tine?

Fecioară

Nu este momentul să faci cheltuieli decât dacă sunt indispensabile. Situația financiară poate fluctua în această perioadă și, în plus, s-ar putea să regreți ulterior.

Balanţa

Poți fi mai retrasă decât de obicei astăzi, iar cei din jur te-ar putea copleși cu întrebări incomode. Dacă vrei să te izolezi, încearcă să o faci cu optimism și în scopul de a te detașa de stres, de a te odihni.

Scorpion

S-ar putea să simți că ziua de azi trece fără să faci nimic, dar, de fapt, vei puncta niște realizări legate de acte sau de comunicarea cu cei din jur. Poate obții un accept, o aprobare.

Săgetător

Poți avea ocazia de a reglementa o situație legată de persoanele din anturaj. Cel mai probabil, o relație de prietenie va fi reactualizată.

Capricorn

Dacă vei reuși să te debarasezi de gândurile pesimiste și să te îndepărtezi de persoanele care-ți consumă degeaba energia, vei putea avea o imagine de ansamblu mult mai clară asupra vieții tale, chiar a vieții profesioanle.

Vărsător

Încearcă să ai mai mult curaj să acționezi și mai multă încredere în propria ta persoană. Îți pot trece gânduri prin cap mai puțin optimiste, dar bine ar fi să nu le dai atenție.

Peşti

Degeaba ți se promite marea cu sarea dacă faptele nu susțin argumentele. Cam asta va fi viziunea ta asupra zilei de azi și asupra situațiilor cu care te vei confrunta pe parcursul ei.