Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2019

Berbec

Încearcă să te rezumi la strictul necesar atunci când ieși la cumpărături pentru că ai tendința de a cheltui peste măsură și îți vei dezechilibra bugetul.

Taur

Evită să mai pui la suflet tot ce auzi și vezi în jurul tău. Nu ți-ar strica să te detașezi mai mult la locul de muncă sau, cel puțin, încearcă să vezi partea plină a paharului.

Gemeni

Îți lipsește motivația și cu greu vei reuși să faci față provocărilor care apar la locul de muncă. Poate este momentul să-ți iei un binemeritat concediu.

Rac

Ai șansa de a te întâlni cu foști asociați și parteneri de afaceri și nu este exclus să reiei relația și chiar colaborarea.

Leu

Te vei simți epuizată la locul de muncă și cu greu vei face față solicitărilor venite din partea superiorilor. Încearcă să eviți conflictele.

Fecioară

Nu te simți deloc sigură pe tine, îți lipsește curajul și ai tendința de a te retrage din câmpul de luptă, indiferent de care domeniu din viață va fi vorba.

Balanţa

Ai parte de o zi liniștită și simți cum toată agitația din jurul tău se evaporă. Chiar dacă totul ține de viziune și atitudine, profită de context pentru a te odihni mai mult.

Scorpion

Îți dedici ziua ție și propriilor tale plăceri, însă ai grijă ca acestea să nu fie foarte costisitoare. Te poți trezi cu o gaură în buget.

Săgetător

Ai parte de o zi plină de activități care-ți fac plăcere. Te simți în largul tău, ești veselă și socializezi cu toată lumea.

Capricorn

Dacă știi să te porți cu mănuși vei face față cu bine zilei de azi, însă, în caz contrar, pregătește-te să intri în conflicte cu membrii familiei.

Vărsător

Activitățile gospodărești vor fi prioritatea ta astăzi, însă ai grijă la tendința de a te suprasolicita. Posibile accidentări în casă.

Peşti

Te preocupă studiul și-ți dedici mare parte din timp unor domenii noi de interes sau, de la caz la caz, aprofundării unor cunoștințe. Dai dovadă de o capacitate foarte bună de concentrare, memorare și învățare.