Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2018

Berbec

Nativii Berbec sunt sfătuiți să-și seteze obiectivele profesionale și să pornească la atac. Configurația astrală a zilei le favorizează planurile socio-profesionale.

Taur

Te trezești cu idei proaspete, idei de călătorie, poftă de petrecere a timpului liber undeva departe de casă, însă entuziasmul tău va ține foarte puțin, mai corect spus, ține până ce ajungi la muncă.

Gemeni

Faci multe calcule în încercarea de a ieși, din punct de vedere financiar, pe plus. Ia-o ușor și încearcă să nu mai cheltui banii fără logică și fără să ai într-adevăr nevoie să-i cheltui.

Rac

Un partener de afaceri poate veni la tine cu o propunere greu de refuzat sau poți întâlni pe cineva care să te ajute în demersul tău de a pune pe picioare un nou proiect.

Leu

Încearcă să nu te suprasoliciți la locul de muncă, deoarece nu este tocmai un context astral favorabil din acest punct de vedere. Odihnește-te și consumă mai multe fructe.

Fecioară

O discuție cu cineva din familie îți poate strica ziua, însă încearcă să-ți păstrezi calmul și răbdarea, soluția va veni de la sine.

Balanţa

O persoană foarte dragă îți face o surpriză la care nu te așteptai, poate fi vorba chiar de o vizită neanunțată sau un cadou mult dorit.

Scorpion

Cineba de la muncă te roagă să-i faci un favor sau ești trimis într-o delegație. Orice ar fi, privește totul cu calm și încearcă să vezi beneficiile din această situație care, inițial, te deranjează.

Săgetător

Este o zi în care simți că dai tot ce ai mai bun pentru a primi atenția și aprecierea superiorilor, însă nu te epuiza și încearcă să te încadrezi în program.

Capricorn

Ești pusă în fața unei decizii radicale și nu știi ce să alegi. Ești tentată să acționezi impulsiv, însă, acolo unde este posibil, amână și ia o decizie cu calm și în deplină cunoștință de cauză.

Vărsător

Este foarte posibil să ai niște divergențe cu cineva apropiat din cauza unor opinii diferite sau, în cel mai rău caz, din cauza unor decizii luate în grabă. Încearcă să nu transformi o simplă ceartă într-un scandal de amploare.

Peşti

Este o zi perfectă pentru a petrece alături de prieteni, poate o ieșire în oraș sau poate un film la cinematograf, cu siguranță vei ieși din starea de melancolie care se chinuie să te acapareze de ceva vreme.