Horoscopul zilei de 16 februarie 2019

Berbec

Azi încerci să rezolvi ceva ce ai amânat toată săptămâna. Din fericire, astrele sunt de partea ta și ai toate șansele de a-ți duce planul la bun sfârșit. Vei avea o zi foarte productivă.

Taur

Te dedici partenerului de cuplu și împreună reușiți să petreceți o zi minunată împreună. De multă vreme n-ai mai avut o astfel de zi, dedicată iubirii, în care să lași deoparte toate responsabilitățile.

Gemeni

Azi simți că vrei să îi spui cuiva un adevăr. Problema este că tu o să te simți mai bine, pentru că o să-ți golești sufletul, dar persoana care va afla acest adevăr o să aibă parte de o zi oribilă. Ai curaj să îi strici dispoziția?

Rac

Sunt șanse mari ca azi să pleci undeva la drum, poate nu foarte departe de casă, dar cu siguranță într-o mică aventură. O să ai parte de zâmbete și energie pozitivă toată ziua.

Leu

Astrele sunt de partea ta azi, iar energia pozitivă pe care o primești din partea lor te face să fii invincibilă. Reușești să termini la timp o mulțime de lucruri ce țin de casă și ai timp și de distracție. Să tot ai astfel de zile!

Fecioară

Sunt șanse ca azi să primești un cadou prețios sau cu o mare valoare financiară. O să fii surprisă de asta, pentru că în general nu obișnuiești să primești astfel de cadouri. Dupa ce vei primi darul, vei avea mustrări de conștiință.

Balanţa

Te concentrezi pe propria persoană azi și încerci să faci ceva pentru tine. Din păcate însă, planurile ți-ar putea fi date peste cap în mod neașteptat de o vizită neanunțată.

Scorpion

Azi ai planuri mari și intenționezi să le duci la bun sfârșit indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Apropiații îți admiră determinarea și optimismul. Ești oricum un exemplu de urmat în acest sens.

Săgetător

Afli un secret, o bârfă, ceva ce afectează imaginea unei persoane pe care oricum nu o placi. Va trebui să te hotărăști ce vrei să faci cu informația asta - o ții pentru tine sau o dai mai departe?

Capricorn

Azi dai dovadă de un curaj ieșit din comun și mulți oameni te admiră pentru asta. Ceea ce ei nu știu este că așa ești tu de obicei, nu este o situație specială, cum ar putea aceștia să creadă.

Vărsător

Chiar dacă nu ești o persoană încăpățânată, de obicei, atunci când ți se pune pata pe ceva, insiști cât se poate de mult, pur și simplu nu renunți. Asta se va întâmpla și azi, când o să uimești pe toată lumea cu perseverența ta molipsitoare.

Peşti

O zi atât de relaxantă precum cea de azi nu ai mai avut de multă vreme. Ai grijă însă la micile conflicte care ar putea să apară în cuplu. Lucrurile nu stau deloc roz între tine și jumătatea ta.