Horoscopul zilei de 16 februarie 2018

Berbec

O să auzi în jurul tău o serie de comentarii răutăcioase de la colegii de muncă, însă nu trebuie să le dai atenție. Concentrează-te pe sarcinile primite și asigură-te că ești pe placul șefilor.

Taur

Este foarte posibil să primești o veste importantă legată de locul de muncă sau cineva să-ți propună o colaborare extra jobului care să te încânte financiar.

Gemeni

Te simți epuizată astăzi și nu vrei decât să ajungi acasă și să te odihnești. Poate ar fi un bun moment pentru a începe o dietă sănătoasă. Nu ți-ar strica niște vitamine pentru energie.

Rac

Este foarte posibil să închei săptămâna cu un bonus sau cu semnarea unui contract avantajos din punct de vedere financiar.

Leu

Ești susținută în ceea ce facoi de către o persoană importantă, fie în plan personal, posibil de iubit, fie în plan profesional, posibil de un șef sau o persoană cu influență mare la locul de muncă.

Fecioară

Mergi la medic sau primești rezultatul unor analize și vei fi sfătuită să te odihnești mai mult și să acorzi o grijă mai mare sănătății tale.

Balanţa

Este posibil să porți o discuție serioasă cu un membru al familiei și să decizi că este mai bine pentru tine să-ți petreci seara departe de casă, undeva în oraș.

Scorpion

Azi poți fi mai impulsivă decât de obicei la locul de muncă și acest lucru nu-ți aduce niciun avantaj. Sfatul nostru este să iei totul cu calm, până la urma urmei, este vineri.

Săgetător

Îți pregătești bagajele pentru a pleca în weekend și te entuziasmează atât de tare ideea încât nu te poți concentra pe sarcinile primite.

Capricorn

Azi nu este recomandat să iei nicio decizie, cel puțin nu una care să aibă legătură cu domeniul profesional. Cel mai bine ar fi să-ți faci planul pentru petrecerea weekendului într-un mod cât mai relaxant

Vărsător

Ai de făcut un mare anunț? Sau poate vrei să faci o cerere în căsătorie? Ei bine, atunci astăzi este momentul să o faci.

Peşti

Din punctul de vedere al sănătății, ar trebui să stai în casă și să te tratezi astăzi, însă dacă tinzi să devii depresivă, atunci acceptă invitația de a ieși în oraș.