Horoscopul zilei de 16 decembrie 2019

Berbec

Cineva îți poate pune inima pe jar și nu este exclus să fie vorba de o persoană de la locul de muncă. Nu te grăbi să te entuziasmezi prea tare și rămâi cu picioarele pe pământ.

Taur

Dai dovadă de mult egoism în relația cu partenerul de viață și acest aspect ar putea să-și pună amprenta asupra sentimentelor sale. Fii mai drăgăstoasă și exprimă-ți sentimentele, asta dacă nu vrei să-ți petreci Sărbătorile de iarnă singură.

Gemeni

Ai ocazia să te pui în evidență la locul de muncă și toți cei din jur te vor observa. Este momentul să spui lucrurilor pe nume și să lupți mai mult pentru atingerea obiectivelor profesionale.

Rac

Încearcă să-ți controlezi pornirile, în special la locul de muncă, pentru că ai tendința de a fi cam agresivă în dialog și astefl să dai naștere unor conflicte cu urmări mai puțin plăcute pentru imaginea ta.

Leu

S-ar putea să prinzi mai mult curaj decât de obicei și să iei atitudine vizavi de o persoană care-ți place. Asigură-te înainte că și tu poți oferi ceea ce pretinzi. Mpoment bun pentru legarea unei relații.

Fecioară

Este momentul să te odihnești mai mult și să renunți la petrecerile nocturne și la distracțiile care te-au copleșit în ultima perioadă.

Balanţa

Un dialog cu superiorii te poate pune pe gânduri, însă nu neapărat în sensul negativ. Posibil să primești un duș rece și să ți se ceară mai mult, pentru că poți oferi mai mult.

Scorpion

Ai ocazia să-ți petreci timpul alături de partenerul de viață și ai face bine să te înarmezi cu răbdare pentru că nu este exclus să deschidă un dialog pe o temă mai veche care să nu te încânte prea tare.

Săgetător

Ai grijă cum îți administrezi finanțele deoarece este posibil să pierzi o sumă de bani sau să faci o investiție total dezavantajoasă pentru bugetul tău.

Capricorn

Ai tendința de a vorbi mai mult decât trebuie și fără să vrei poți spune unele lucruri care să-i deranjeze pe cei din jur. Atenție cui faci destăinuiri! Unele secrete se pot afla mai târziu.

Vărsător

Nu ești împlinită în plan sentimental și este posibil să-ți critici partenerul de viață mai mult decât acesta merita. Încearcă să te autoanalizezi și apoi să deschizi dialoguri pe această temă.

Peşti

Poți intra în posesia unei sume de bani, însă nu te aștepta să fie ușor. Ai nevoie de mai multă diplomație în abordarea acestor subiecte.