Horoscopul zilei de 16 decembrie 2018

Berbec

Azi încerci să faci tot ce nu ai făcut zilele trecute, deși nu ai niciun chef și ai vrea să poți să îți petreci ziua în pat, uitându-te la un film sau citind o carte bună.

Taur

O întâlnire cu membrii familiei sau cu niște prieteni îți aduce multe vesti interesante azi. Simți că ți-ai ignorat viața socială în ultima perioadă.

Gemeni

Azi ai vrea să poți avea curaj să vorbești cu o persoană pe care o placi. Asta te pune pe gânduri... ai putea rata și alte oportunități în viață, din cauza timidității.

Rac

Nu ai chef de nimeni și de nimic, iar irascibilitatea ta îi deranjează pe cei din jur. Analizează-ți comportamentul pentru că ar putea fi un început de depresie ceea ce ți se întâmplă.

Leu

Azi îi spui persoanei pe care o iubești ce sentimente ai, de fapt, pentru ea, însă răspunsul său nu este unul la care te așteptai. Te cuprinde dezamăgirea.

Fecioară

Uită de griji și relaxează-te. Dedica-ți în totalitate această zi și petrece-o exact așa cum îți dorești, pentru a-ți reîncărca bateriile.

Balanţa

Simți nevoia să vorbești cu cineva despre o problemă pe care o ai și căreia nu îi găsești o soluție pe cont propriu. Persoana cu care stai de vorbă vine cu idei noi care te ajută.

Scorpion

Te  bucuri de vremea de afară în ciuda supărării celor din jur și hotărăști să evadezi într-un un loc parcă desprins dintr-o poveste. Azi te vei relaxa la maximum.

Săgetător

Azi îți găsești bucuria în lucrurile mărunte. Își dai seama cât de mult contează, de fapt, prezența unui om în viața ta și afecțiunea dintre voi doi.

Capricorn

Uiți de griji și te concentrezi pe propria persoană azi. Te relaxezi așa cum îți place mai mult și comunici bine cu cei din jur. E o zi banală, dar frumoasă.

Vărsător

Astăzi pui cap la cap niște idei, până ajungi la un plan grozav! Acum nu va mai trebui decât să îți convingi prietenii să-l urmeze.

Peşti

Azi ține minte că gesturile sunt mai importante decât cuvintele! Ai o lecție de învățat din asta și e mai bine că o înveți acum, decât mai târziu.