Horoscopul zilei de 16 decembrie 2017

Berbec

Ar fi bine sa amani afacerile planificate pentru astazi, pentru ca este posibil sa intampini dificultati de comunicare. De asemenea, ar fi bine sa eviti luarea deciziilor importante la locul de munca. Te poti ocupa de problemele famliale. Seara, te pregatesti pentru o calatorie in de afaceri.

Taur

Intentionezi sa demarezi o noua afacere. Este indicat sa nu te pripesti, pentru ca din nerabdare risti sa faci greseli. Evita discutiile in contradictoriu si ocupa-te de finalizarea unor lucrari incepute cu mai mult timp in urma! Relatiile sentimentale sunt stabile, iar colaborarea cu persoanele mai tinere are un mare potential.

Gemeni

De dimineata, pleci intr-o calatorie in interes personal, care te va apropia mai mult de persoana iubita. Este posibil sa intalnesti o persoana mai in varsta care te va ajuta cu sfaturi si cu bani pentru aplicarea in practica a unor idei de afaceri.

Rac

Ai tendinta de a fi autoritar si de a-ti impune punctul de vedere in familie. Partenerul de viata dezaproba aceasta atitudine. Iti recomandam sa dai dovada de mai multa diplomatie si sa asculti si parerile celorlalti. Daca te pregatesti sa pleci intr-o calatorie, ai sanse mari sa dai peste o veche cunostinta.

Leu

Este posibil sa intampini mici dificultati la locul de munca din cauza ideilor nonconformiste. In partea a doua a zilei, esti invitat la o petrecere de catre o persoana cu care nu te-ai vazut de mai multi ani. Seara, petreci momente romantice alaturi de persoana iubita.

Fecioară

O activitate pe care o incepi astazi iti va aduce beneficii importante. In general, tot ce faci astazi are sanse sa fie durabil. Te sfatuim sa iti temperezi spiritul critic si sa sa nu te implici in discutii in contradictoriu. Evita speculatiile de orice fel!

Balanţa

Stai bine cu simtul practic si este momentul sa demarezi o afacere proiectata de mai mult timp. In partea a doua a zilei, esti placut suprins de oferta unui prieten, in legatura cu un nou loc de munca. Consulta-te cu partenerul de viata si nu lua o decizie pripita!

Scorpion

Ai ocazia sa faci schimbari importante in viata ta, in special pe plan sentimental. Astazi ai sansa unei intalnirile cu o persoana importanta pentru tine. Iti recomandam sa nu te grabesti in luarea deciziilor si sa ti cont de ideile partenerului de viata.

Săgetător

In cursul diminetii, s-ar putea sa primesti vizita unei rude care iti propune asocierea intr-o afacere. Programul se modifica pe parcurs, ca urmare a unei invitatii de ultim moment la o petrecere, pe care nu o poti refuza.

Capricorn

La o intalnire cu prietenii, fa cunostinta cu o persoana care te va ajuta la demararea unei afaceri. Ai grija sa eviti speculatiile! Relatiile parteneriale sunt foarte bune. In partea a doua a zilei, s-ar putea sa intampini mici dificultati, dar le rezolvi rapid.

Vărsător

Dupa o perioada nefavorabila pe plan sentimental, astazi ai un succes neasteptat. Aceasta schimbare de situatie te ajuta sa iti recastigati increderea in sine. Ai idei convingatoare, dar si climatul general iti este favorabil. Ai tendinta sa exagerezi.

Peşti

Programul tau de astazi sufera modificari neasteptate. Nu este cazul sa iti faci griji, pentru ca schimbarile iti sunt favorabile. In prima parte a zilei, esti invitat la o petrecere, unde ai ocazia sa cunosti o persoana deosebita, care ti-ar putea deveni partener de viata.