Horoscopul zilei de 16 august 2019

Berbec

Străduiește-te să faci față tuturor provocărilor azi, pentru că s-ar putea să ai parte de destule, din păcate. Spre seară, acceptă orice invitație care te-ar putea scoate din rutina zilnică.

Taur

O persoană din trecutul tău amoros și-ar putea anunța revenirea în viața ta. Dacă tu ai închis deja acest capitol ar trebui să îi comunici clar asta, nu are rost să-și mai facă speranțe.

Gemeni

Azi sunt șanse mari să pleci la drum. Minivacanța ar putea începe cu întârziere pentru tine, dar ar trebui să te bucuri că măcar pleci undeva, spre diferență de alții. Seara ai putea avea parte de momente romantice.

Rac

Te gândești din ce în ce mai serios să faci un pas important către o schimbare, în viața ta. Ca oricărui alt Rac îți e teamă de schimbări, dar pe de altă parte nu poți să nu te gândești și la posibilele oportunități.

Leu

Ai nevoie de atenție azi, iar partenerul de cuplu îți oferă din plin, drept pentru care o să te simți foarte împlinită și foarte bucuroasă. Strălucești când obții ceea ce îți dorești, indiferent de domeniu.

Fecioară

Azi ascultă de sfaturile unei persoane mai în vârstă din viața ta, pentru că știi că îți vrea binele și pentru că oricum nu ai o altă variantă pe care să o alegi, după ce singurul tău plan eșuează.

Balanţa

Te bucuri la aflarea unei vești importante legate de sănătatea unei persoane dragi. Sunt șanse mari să vrei să sărbătorești acest moment, pentru că e cu adevărat ceva minunat.

Scorpion

Azi ai planuri de ajutorare a unor persoane cu mai puține posibilități. Să știi că gesturile tale contează foarte mult pentru ele, chiar dacă acești oameni nu știu să-ți arate asta mereu. Dar faptele bune nu rămân niciodată nerăsplătite.

Săgetător

Azi va trebui să te confrunți cu cerințele absolut absurde ale unei persoane alături de care muncești. Spune-i adevărul direct în față dacă îți întinde prea mult nervii, nu are rost să te stresezi degeaba.

Capricorn

Primești vești bune din familie sau poate din cercul de prieteni și nu e exclus să primești și o invitație la un eveniment important. Seara te-ar putea prinde sărbătorind.

Vărsător

Azi va trebui să suporți niște lucruri pe care în mod normal nu le-ai suporta, doar că acum nu prea ai încotro. Acceptă situația, nu pune prea mult la suflet și mergi mai departe, vor veni și zile mai bune.

Peşti

Ai putea avea o zi excelentă azi, la fel cum ai putea avea și o zi dezastruoasă. Ține doar de tine cum filtrezi ceea ce se întâmplă în jurul tău și cum interpretezi realitatea.