Horoscopul zilei de 16 august 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 16 august 2017 - Berbec

Este o zi favorabilă proiectelor legate de locul de muncă, promovării, obținerii banilor necesari pentru a-ți împlini unele ambiții care țin de studii, călătorii. Te implici foarte mult în relația de cuplu și/sau în cea de afaceri, parteneriate oferind mult suport emoțional. Este momentul să te adaptezi rapid la situațiile neprevăzute, fiind mult mai atent la ceea ce se află în spatele unor acțiuni, vorbe.

Taur

Horoscopul zilei de 16 august 2017 - Taur

Nu prea te simți în formă, atunci când vine vorba despre locul de muncă, colegii de aici, având sentimentul profund că ești nedreptățit. Nu ai suficient curaj pentru a-ți exprima punctul de vedere în fața superiorilor. Partenerul de viață te susține, te poți bucura de sfaturile practice, de aprecierea venită din partea acestuia.

Gemeni

Horoscopul zilei de 16 august 2017 - Gemeni

Există multe lucruri de lămurit, vis-a-vis de persoana iubită. Încă îți este teamă să iei o decizie, dacă merită sau nu să mai continui o relație. Ești ancorat în trecut, regăsindu-ți cu mare greutate liniștea sufletească. La locul de muncă lucrurile reintră pe făgașul normal, reușind să faci față cu brio la solicitările venite din partea superiorilor.

Rac

Horoscopul zilei de 16 august 2017 - Rac

Putem vorbi despre o oarecare stare de nemulțumire legată de casă, de proprietate, nu reușești să te eliberezi de anumite probleme care țin de o moștenire. Relația cu copiii este mult mai deschisă, te poți bucura de realizările, succesele venite din partea acestora. Ai acum șansa de a-ți manifesta cu succes modul în care gândești sau folosești informația dar, mai ales, abilitățile creatoare.

Leu

Horoscopul zilei de 16 august 2017 - Leu

Ai o oarecare teamă în a-ți exprima gândurile, ideile, simți că nu te poți face înțeles, mai ales atunci când vine vorba despre vecini sau despre rudele apropiate. În această perioadă familia joacă un rol important pentru a te susține în realizarea unor proiecte îndrăznețe care îți pot aduce câștiguri financiare consistente.

Fecioară

Horoscopul zilei de 16 august 2017 - Fecioara

Investești destul de multă energie pentru a veni în ajutorul persoanelor dragi. Dai dovadă de intuiție și de inspirație de moment pentru a reuși să-ți mărești veniturile. Atenție însă la posibilele cheltuieli neașteptate, care te pot bulversa, mai ales la începutul acestei zile.

Balanţa

Horoscopul zilei de 16 august 2017 - Balanță

Este momentul oportun să conștientizezi că tu ești cel în măsură să-ți faci viața mai frumoasă, să regăsești starea de liniște și echilibru. Eliberează-te de trecut și lasă-te invadat de sentimente frumoase! Nu este ușor dar, în această zi, ai ocazia să redescoperi anumite lucruri, care te făceau să te simți bine, să te bucuri de fiecare moment.  

Scorpion

Horoscopul zilei de 16 august 2017 - Scorpion

Ai acum șansa de a descoperi multe răspunsuri, poți afla informații importante. Ești mult mai empatic, poți reîntâlni persoane din trecut, reiei unele discuții, reușind astfel să vezi adevărata față a unei relații. Te simți mult mai stăpân pe tine, mai sigur pe ceea ce spui, gândirea ta este centrată pe rezolvarea propriilor probleme.

Săgetător

Horoscopul zilei de 16 august 2017 - Săgetător

Te simți oarecum nedreptățit de prieteni, ceva ți se poate revela în această zi, ceva legat de o asociație, o organizație din care faci parte. Nu trebuie să te bazezi pe sprijinul nimănui, este recomandat să asculți de propria intuiție. Ai acum șansa de a aduce la lumină informații importante, în legătură cu cariera ta, cu oamenii care joacă un rol important în viața ta profesională.

Capricorn

Horoscopul zilei de 16 august 2017 - Capricorn

Ai acum ocazia să te implici în cadrul unei organizații, un grup de prieteni, să-ți urmărești cu mai multă dedicare realizarea unui ideal, scop. Te implici în proiecte care pot atrage atenția celorlalți, poți obține succesul mult așteptat. Reușești, în perioada analizată aici, să fructifici propriile resurse mentale, pentru a atrage aprecierea din partea superiorilor dar și a prietenilor.

Vărsător

Horoscopul zilei de 16 august 2017 - Vărsător

Ești oarecum revoltat împotriva unor dogme, ceva care nu se potrivește cu principiile tale de viață și chiar nu vrei să te supui cuiva, cât timp nu simți că ești pe aceeași lungime de undă cu acesta. Muncești mult, te dedici realizării unui vis, studiezi, călătorești în interes de serviciu, socializezi, creezi și parcă viața este mult mai înfloritoare, dacă te lași purtat de ea.

Peşti

Horoscopul zilei de 16 august 2017 - Pești

Poți resimți o oarecare stare de neliniște, atunci când vine vorba despre taxe și impozite, credite sau amenzi. La începutul acestei zile te poți confrunta cu surprize neplăcute, legate de bani. Este o zi în care sunt favorizate călătoriile îndepărtate, relația cu străinătatea.